Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fala_meksykanska

namiętność

Polecane posty

Gość fala_meksykanska

czy z namiętności może narodzić sie jakieś głębsze uczucie ? znamy się bardzo krotko i odrazu doszło do czynów,ale tak dla jasności, seksu nie było. może był już ktoś w takiej sytuacji ? jakie jest wasze zdanie? :)

Gość normalny gość
nie spróbujesz to się nie przekonasz...moze i nie musi

Gość fala_meksykanska
spróbuje ale dla mnie raczej to nierealne. ;> może w pretty woman tak było,ale nie w życiu ;>

Gość iwoonakrakow
ja byłam w tej sytuacji z namiętności zrodziła się prawdziwa miłość i silny związek jesteśmy ponad 5 lat razem, już po ślubie jesteśmy bardzo szczęśliwi najpierw był seks, pożądanie później uzależnienie od siebie, kompletne, poznawanie się coraz lepsze, bardzo intensywny kontakt, przyjaźń i bum zdaliśmy sobie sprawę, że nie możemy bez siebie żyć, że jesteśmy dla siebie stworzeni :)

Gość normalny gość
eeee, życie pisze lepsze scenariusze. Nie ma co zakładać z góry a tym bardziej schładzać czy napalać się...Normalnie podejść na luzie i już

Gość fala_meksykanska
normalny gosc -chyba masz racje,dzięki za mądre słowa ;) iwona-a ile sie znaliscie gdy doszlo do seksu ? bo ja z tym chłopakiem znamy sie bardzo krótko,było namietnie,ale byly tez inteligentne rozmowy. i do tego on kocha jeszcze swoją byłą ;)