Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka!!!

jak odzyskać córkę?

Polecane posty

Gość matka!!!

rozstałam się z mężem, mamy córkę, on nie był dobrym mężęm ale ojcem był dobrym. mieszkaliśmy z jego rodzicami. Gdy wyprowadziłam się od męża zabrałam córkęze sobą, lecz musiałam ją do niego zawieść bo dostałam propozycję pracy za granicą w rolnictwie. Umówiłąm się z nim że jak wrócę to córkę zabirę do siebie. Pod moją nieobecność mąż wymeldował mnie o siebie i złożył sprawę do sądu o odebranie mi praw rodzicielskich, nie wiem co on w sądzie nagadał bo prawa mi odebrano, dowiedziałam się o tym po powrocie, gdy napisałam do sądu o przesłanie mi wyroku wraz z uzasadniem otrzymałam tylko wyrok, który nie ma uzasadnienia. teraz również dowiedziałam się że moja teściowa została rodziną zastępczą mojej córki. kontakt z corka mam bardzo dobry, jezdzę do niej, dzwonie, cieszy mnie to że corka poznaje mnie po głosie w telefonie, czesto mówi że mnie kocha, a gdy jestem u niej i muszę wracać mówi że ona chce jechać ze mną, serce mi pęka, nic takiego nie zrobiłam złego, pojechałam taplać sie w gnoju by toszkę zarobić i wyjsc z długów, on mniał jej tylko przypilnować. chcę mieć przywrócone prawa rodzicielskie ale nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać, aha, jestem w dośc niezręcznej sytuacji bo nie mam miejsca stałego zameldowania, mieszkanie wynajmuję, pracuję na czarno. Proszę doradzcie.

Gość matka!!!
Jesteśmy Romami i mężowi się wydaje, że jestem jego własnością. Jego rodzina grosi mi ze mnie utopi jak odejde od męża czyli Pana

Gość matka!!!
co za oszołom podał się za mnie i napisał ze jestem rumunką?????? mysłałam że to poważny portal ale skoro potraficie sie tylko wysmiewać to już wasza sprawa, ale nie sądziłam że komuś przyjdzie do głowy zalogować sie na tym samym niku i dopisać takie brednie!!!!! temat zamykam bo nie ma sensu rozmowa z takimi ludzmi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość matka kochająca córkę
następna prowo 0/10 dla podszywu 10/10 :P

Gość jak wyżej 24
idź do prawnikai pogadaj z nim o swoim problemie. ja ci zycze jak najlepiej, ale niestety obawiam sie że tu ci nikt nie pomoze