Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weirdo

problemy związkowe/seks.

Polecane posty

piszę po raz kolejny dzisiaj. chciałabym zakończyć naszą cichą wojnę na tle seksualnym. na razie nawet udając. nie pozostaje mi nic innego, skoro chce uratować ten związek. cały czas mam mętlik w głowie, moja atrakcyjność, moje ciało. tak bardzo odbiegam od ideału, a on mimo wszystko chce/chciał się ze mną kochać. mija ponad miesiąc od kiedy się nie kochamy. on wypominał mi to niemal codziennie. przedwczoraj przestał się do mnie odzywać. wczoraj gdy wychodziliśmy do pracy powiedział: "pozdrów swojego kochasia". wkurzyło mnie to niemiłosiernie, podejrzewa mnie, ze go zdradzam. z takim ciałem, kompleksami i kompletnym brakiem czasu ? (ok, dzisiaj mam cały wolny dzien - od tyg). poza tym kocham Go - bardzo. jest dla mnie wszystkim. w nocy nie pozwolił się dotknąć, chciałam go przytulić, jak zwykle. rano bez słowa wyszedł do pracy. i milczy, podczas gdy zwykle rozmawiamy. wczoraj wieczorem nie reagował na moje słowa, jakby mnie nie słyszał. mam dosyć tej sytuacji. chciałabym to naprawić. męczy to nas oboje. kobitki, co byście zrobiły ? panowie, a moze wy macie jakieś propozycję ? nie chce zrobić z siebie idiotki, chcę to uratować. obawiam się, ze moze się to skonczyć porazką... ale nie wybacze sobie jak nie sporóbuje. ta atmosfera jest zbyt gęsta. a wszystko dlatego, ze nie chcę się kochać.

Gość smutna-serenada
Ja tam sie jemu nie dziwie. Ja mojego juz po prawie 5 latach zwiazku zaczelam zdradzac wlasnie dlatego, ze sie ze mna nie kocha. Ale nie mysl, ze nie próbowalam tego rozwiazac. Twój facet Cie kocha, kocha Twoje cialo i pewnie wkurza go, ze jestes taka zakompleksiona. Musisz popracowac nad pewnoscia siebie i zaczac czuc sie atrakcyjna i pokazac chlopakowi, ze go pragniesz. Bo jak nie to znajdzie kobiete, która go doceni i chetnie bedzie sie z nim kochac.