Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinkka2010

NIE CIERPIE MĘŻA MOJEJ SIOSTRY

Polecane posty

Gość choinkka2010

IRYTUJĄCY CHAMSKI, NIE UMIE SIĘ ZACHOWAĆ BEZ OGŁADY, BEZ POSZANOWANIA PRACY, ZROBIŁ JEJ DZIECIAKA I JEJ NIE POMAGA ONA PROSI MNIE O POMOC (NA JEDZENIE) A ON MA WSZYSTKO W D... ROZWALIŁ JEJ NOGĘ PODCZAS ZABAWY I JUŻ ZAWSZE BĘDZIE KULAŁA, WYBUCHOWY ZDARZYŁO MU SIĘ TEŻ NA MNIE, I NA MOJĄ MAMĘ POWYDZIERAĆ I POPRZEKLINAĆ MA 22 LATA MNÓSTWO DŁUGÓW PODSTAWOWE WYKSZTAŁCENIE. KOCHAM ICH DZIECKO BARDZO KOCHAM SWOJĄ SIOSTRĘ I TAK MI JEJ SZKODA:(

Gość choinkka2010
DODAM ZE MOJA SIOSTRA JEST BARDZO ŁADNA MĄDRA I KRĘCI SIĘ WOKOŁO NIEJ ZAWSZE DUŻO FACETÓW, ALE ONA JEST WIERNA I ZAKOCHANA A JA MAM CICHĄ NADZIEJE ZE ZNAJDZIE KOGOŚ LEPRZEGO CZY TO ZŁE?

Gość Jak to rozwalil jej noge??
Zlamal jej noge?

Gość choinkka2010
TO PRAWDA, MAJĄ TAKĄ ZABBAWE KIJAMI SIE NAWALAJĄ I ON JĄ CHCIAŁ PODCIĄĆ I JEJ KOLANO ROZWALIŁ

Gość jiojoi
co to znaczy zrobil jej dziecko? Przebil gumke?? Sorry, ale skoro siostra jest taka debilka, ze nie umie sie zabezpieczac, to ma na co zasluguje. Znajac zycie to nawet specjalnie zaszla w ciaze, bo myslala, ze dzieki temu on przy niej zostanie i bedzie kochajacym mezusiem:D

Gość Jak to rozwalil jej noge??
Te bell de jour widze tylko sam procesor nog nnie widac..

Gość choinkka2010
STARALI SIĘ O DZIECKO NIE MAJĄC ŻADNYCH PERSPEKTYW ONA MIAŁA "INSTYNKT MACIERZYŃSKI" TU GŁUPIO OBYDWOJE SIĘ ZACHOWALI

Gość gggg343
Tylko nie krzycz...

Gość choinkka2010
teraz przychodzi do mnie i mówi ze chyba wpadli(ponownie dziecko ma rok) on najprawdopodobniej straci prace bo spóźnia się średnio 3 razy w tygodniu i zdarza mu się krzyczeć na klientów(wiem sama załatwiłam mu tę pracę) i chcą ich wyrzucić z mieszkania, załamać się można.

Gość choinkka2010
wiem jak to brzmi, wiem że powinna być bardziej odpowiedzialna rozważna ale to moja siostra i czuje że powinnam coś zrobić jakoś jej pomóc dopilnować, jestem jakby współodpowiedzialna

Gość zabawa z kijami
faktycznie :-O Kultura :-O