Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrejzestolicy

moja dziewczyna... pomocy

Polecane posty

Gość andrejzestolicy

ostatnio gralismy z dziewczyna na kompa po sieci w starcrafta - ona bardzo lubi gry komputerowe, powiedzialem jej ze ja najpierw rozbuduje moje panstwo a pozniej podesle jej surowce, zeby ona mogla tworzyc nowe jednostki i razem przeprowadzimy atak na wroga, ona tymczasem wbrew temu co jej powiedzialem wykorzystywala moje zrodla surowcow przez co spowolnila rozwoj mojego panstwa, prosilem ja o to kilka razy w koncu nie wytrzymalem i kopnelem ja lekko kolanem w podbrzusze. juz 4 dzien sie do mnie nie odzywa mam pytanie w zwiazku z tym. nie wiem czy nie przesadzilem z reakcja, ale CZY ONA MIALA PRAWO ZABIERAC MOJE SUROWCE pomimo tego ze ja prosilem chyba z 5 RAZY???

Gość andrejzestolicy
czasem to juz nie wiem co mam robic, zadko trace kontrole nad soba, ale ilez mozna miec cierpliwosci?? ktos sie jeszcze wypowie? co sie dzieje z wami, dziewczyny???

Gość hihihihihihihihihahaha
ja bym z dynki jeszcze spróbował

Gość interstate
Ja tez gram w starcrafta - nawet wygralam na sredni komputr solo! I tam nie ma panstw tam sa rasy i ich bzy :D

Gość Zgrywus :)
O w mordę misia :D.

^Zdecydowanie nie powinna Ci zabierac surowcow. Dobrze , ze ja kopnales.

Gość kleeeee
uuu hahhaaaahhhahahahahahaha!!!! :D

Gość rastamaxa+elka
historia lubi sie powtarzac... kiedys tez gralam z chlopakiem, ale w herosy 3 i on wpisywal czity na archanioly, przez co przegralam. ale na koniec gry plunelam mu w twarz za to, to mial mine taka ze do konca zycia nie zapomnie

Gość andrejzestolicy
ktos sie jeszcze wypowie??? nie wiem co teraz mam zrobic

Lepiej grajcie w Farmera :) tam będziecie sobie siać,pielić karmić owce ... Może mniej agresji będzie :) a co do uderzenia to moim zdaniem za mało ją ukarałeś Mogłes poprawić z otwartej w twarz !!! za te zmarnowane surowce :D

Gość to to poleciała...
ciekawe jak trafiłeś w podbrzusze.... gracie na stojąco? :D

Regres, pisz na temat. Pytanie brzmiało "CZY ONA MIALA PRAWO ZABIERAC MOJE SUROWCE pomimo tego ze ja prosilem chyba z 5 RAZY??? ", bo choć chłopak tego nie wie, nie pyta wprost czy miał prawo uderzyć.

ależ Cichy mój wpis jest jednoznaczny i na temat :) Oczywiscie że nie miała prawa zabierac jego surowców !!! Powinien raz jej powiedziec ( nie 5 ) i powinna zrozumieć że owe surowce to nie jest jakieś Hop Siup i zdobyć je jest niezwykle trudno .... Ja myśle że kara była za mało adekwatna do wyrządzonej krzywdy :P

A mi się wydaje, żeśmy jednak obaj zbłądzili, bo nam chłopak tutaj trochę to wszystko zawoalował. Ona chyba nie zabrała mu surowców ze spichlerzyków, tylko z jakiegoś "źródła". Takie źródło może być przecież ogólnodostępne i wtedy niesłusznie ją ukarał i dziewczyna ma prawo nie odzywać do niego od czterech dni, bo kto normalny będzie miał pretensje o robienie zakupów w tym samym sklepie?

Gość Tell me would you kill?
a Mortadellla się nie ogarnęła i nie zrozumiała że to prowokacja.....łyknij tigera i zaraz Ci móżgownica zacznie pracować.

szkoda ze nie ma autora bo chciałem sie dowiedziec jak jej wypłacił z tego kolana w brzuch ? :D

Gość to to poleciała...
też mnie właśnie to ciekawi! autorze przybywaj! :classic_cool:

Gość kuzyn smoka
mówi że w podbrzusze, czyli w jej miękkość żeby bardziej bolało

no ale jak oboje siedzieli przed kompem to jak? juz to widze :) On - kochanie wstań na chwilkę ... Ona- no wstaje robaczku już On - wiesz co zrobiłaś nie tak ? Ona - masz mi za złe te zmarnowane surowce? On - Tak i sruuuuuuu z kolana w podbrzusze :D Ona - Ałaaaaaaaaa :D

Gość to to poleciała...
Regres zapomniałeś dodać "Foch!" po "Ałaaaa" :D

Dziwne, że żadna dziewczyna nie zainteresowała się w co się przemienia potulny, domowy misio, gdy mu podbierać surowce.

Gość ahhahahshahh
buehehehhehe dobre:) w cipe ją kopnął :) :*