Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładna I Cwana:)

Jak można być takim zajebanym w akcji?!

Polecane posty

Chodzi o dziewczyny z mojej klasy. Jestem jedyną dziewczyną w klasie, która jest normalna. Wszystkie oprócz mnie to jakieś jebane zakonnice. Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się trzymać z którąkolwiek :O Jestem zupełnym antonimem ich osobowości. Ja- wyluzowana, ładna laska, która poza ksiązkami ma inne zycie. A one? HAHAHA! Yyyy dla nich ocena 3 to tragedia :D lament i płacz :D zeby dostać 2 i płakać w szkole średniej to jest dla mnie kurewsko żenujące. Szkoła-nauka-sen-szkoła-nauka-sen... to ich całe życie. Ja nie poświecam na nauke tyle czasu,oceny tez nie sa piękne. Ale wiecie co sie okazało? Ze mature próbną napisałam na takim poziomie jak one. Papierosy, alkohol czy nawet impreza w klubie to dla nich odległa bajka... nie mówie, ze to jest dobre. Ale kurwa chyba od czasu do czasu mozna zapalić:O albo wypić :O nie mówiac o imprezach... nie wyobrazam sobie życia bez imprez. A co do wyglądu to sa kurewsko brzydkie bleeeee i nie mają stylu. A nie sorki, maja styl starej spoconej baby. Co myslicie o takich dziewczynach???????????????

Gość a skąd mamy wiedzieć
co dzis paliłas?

Gość jjoolineee
a ty pewnie masz na łbie platynowy blond nosisz cekiny rozowe łachy i biale kozaczki i to ciebie mi zal :O

nic:)

nie mam blondu, ale owszem mam farbowane włosy i ładnie się maluję, tzn. nie szpachluje, ale podkreslam to co we mnie piekne :D a one zerrrrrrrrrrrro makijazu :D

Gość la:)
mialam to samow sredniej, trzymalam zaledwie z dwoma normalnymi. reszta to zjebane wystraszone pipy

Gość prowooooooo
Szyta grubymi nićmi prowokacja. ( te nici widać);)

to nie prowo, uwierzcie ze takie dziewczyny istnieja:O

no, ale czemu prowo. wiem o czym autorka mówi bo miałam to samo. tylko, że ja to miałam w nosie. i co z tego, że one wiecznie z nosem w książkach. może miałam gorsze oceny, na którymi nie ubolewałam a mimo wszystko wyszłam lepiej niż niejedna kojonica

kurwa :o nad*** kujonica***

nie powiem co mysle o takich dziwczynach jak twoje kolezanki z klasy ale powiem ci co mysle o takich laskach jak ty : dziecinna gowniara ktora uwaza siebie za cud swiata, ma tak waski swiatopoglad i "ciekawe" zycie prywatne ze zajmuje sie innymi ludzmi zamiast pracowac nad soba :) skoro masz takie fajne zycie prywatne to co robisz na kafe??

One może nie mają ,,życia'', ale zapewne szersze horyzonty umysłowe. Pisząc ten post liczyłaś na oklaski czy na co?

Gość rzućmy się z mostu
Może i jesteś ładna... Może i cwana... Na pewno jednak jesteś pusta jak bęben :)

falcon pilot zlewam to co napisales, to nie topik o mnie. Poza tym ja wiem najlepiej jaka jestem i zaden przypadkowy gosc nie bedzie mi wytykał moich wad o których gowno wie.

zastanow sie nad soba...jak juz ktos napisal.... jestes pusta i oprocz wygladu nie mozesz facetowi nic wiecej zaoferowac i powiem ci jeszcze jedno.... faceci wola madre i normalne laski a nie ladne , cwane i glupkowate pustaki :)

Gość tez bylam taka jak ty
az wydoroslalam i zaluje ze w szkole sredniej pilnie sie nie uczylam, kiedys zmienisz zdanie i obiecuje ci to. Treaz mam 34 lata i koncze dopiero studia, wykształcenie jest wazne nie tylko do pracy ale dla samego siebie