Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretarka szefa

Jestem kochanką szefa

Polecane posty

Gość sekretarka szefa
żona myśli że on taki czyścioszek a to ja mu ten pas startowy z gaci wylizuje i co kurwa pod choinką znowu sama będę siedziała😭

Gość slodka idiotkka
troche cie rozumiem, wiem, że zle robisz, ale zauroczenie, fascynacja jest silniejsza, zwlaszcza, że przebywacie codziennie ze soba. ja nie jestem kochanka szefa, ale podoba mi sie pewien żonaty facet, juz dawno go nie widzialam, ale jak sie widzielismy-przychodzil do mnie do pracy do strzala amora wbijala sie we mnie. wiem ze przyciaganie jest bardzo silne i wiem że ciagnie cie do niego, ale tez wiem że nie warto sie na cos takiego godzic. ona ma zone i jak sama napisalas nie zostawi jej... jedyna rada odciac sie-zmienic prace- nie spotykac sie. czas leczy rany

Gość sekretarka szefa in spe
nie jestem dzieciakiem,jestem facetem w sile wieku;) jesteś zwykłą szmatą a twój szef choojem,tacy jesteście mądrzy to dajcie możliwość przeżycia szczęśliwie swojego życia jego żonie,ostatecznie też ma jedno a ty jesteś darmową koorwą,zerem i mam nadzieje że zdechniesz w samotności:D wesołych świąt zjebie moralny:D

Już znudziło się sekretarce szefa in spe lizać ścieżkę kału z majteczek? Jaka błyskawiczna metamorfoza. Obłuda chamstwo i fałsz. A teraz z pruderią pokazuje jakim jest obrońcą wartości moralnych.

Gość Kaj do Gerdy
no taka prawda Autorko...Wiesz w każdy razie na czym stoisz i uporaj się z tym wcześniej niz jakiś facet zostanie przez ciebie spacyfikowany problemem, z którym sie jeszcze nie uporałaś...Żeby działać i poznawać nowych gości w celu bliższych spotkań, trzeba miec wolną głowę

Gość Eleeene
rece opadaja jak czytam smutna histore.Hstoria tragiczna w skutkach emocjonalnych dla Ciebie .I wszystko na wlasne zyczenie. Tak odbiegajac od glownego tematu , to wyjatkowy skapiec i sknerus . Moj szef to swoim kochankom kupowal mieszkania (nie wynajmowal) , samochod, finansowal studia, podyplomowki :-P Dziewczyno,nie zaslaniaj sie swoja miloscia do niego, bo to zluda i miraz. Ulokowalas uczucia w starego satyra, oszukanca i marnujesz najlepsze lata na bezsens. Za moment chwyci go prostata i nawet nie bedzie chcial seksu od Ciebie. Zmien kobieto prace, zmien numer komorki i pogon starego dziada calkowicie na lono rodziny.

Gość slodka idiotkka
myslalam, że naprawde masz problem, a tu oczywiscie prowokacja-tekst ściągnięty z artykulu z wp:O

Gość Kaj do Gerdy
znaczy zrobiliśmy z siebie debili?:) No ale przynajmniej niektórzy podeszli emocjonalnie i profesjonalnie:)

Gość skończ to
jak najszybciej. Zabierze ci wszystkie młode lata i zostawi, tym bardziej że twierdzi że kocha żonę i dzieci. A by na pewno go kochasz? A moze kochasz te chwile z nim spędzone, ten seks i ten jego dobry humor. Dla faceta 50-cioletniego to atrakcja przespać się z młodą atrakcyjną dziewczyną, która awsze jest na skinienie palcem. A w domu, jak to w domu, obowiązki, dzieci, może kapryśna żona. Daj sobie z nim spokój póki jeszcze masz czas znależć kogoś w swoim wieku, zobaczysz że będzie dobrze. Trzeba tylko chcieć a nie wmawiac sobie na siłę że to miłość twojego życia

Gość Eleeene
w takim razie niech nasze rozwazania beda, ku przestrodze takim poplatanym historiom pozdrawiam innych wypowiadajacych sie tu 🖐️

Dlaczego "wywiad" został potraktowawany jako artykuł. Redaktor w rozmowie zasugerował kontakt na jakimś portalu. Spróbowałam i skorzystałam, ale to raczej 80% wypowiadających się jest nie na poziomie.Tym pozostałym dziękuję nawet za ostre słowa krytyki. Każdy ma swoje uczucia i odczuja i ja to rozumiem. Ale wpuszczanie na "arenę" niedorozwinięte osoby, bez jakiejkolwiek kontroli ze strony moderatorów, to już jest śmiech na sali. I to ma być "forum internetowe" ?

Gość kokonela
Nie tłumacz się, to nie jest wywiad z Tobą.

Gość nadiya181818
nawet "pisze w mailu" skopiowałaś z tego artukułu :D

Gość też taka
Jestem w takiej samej sytuacji, Mój szef nie jest Polakiem, również jest wiele lat starszy. Nawet znam całą jego rodzinę : żonę dzieci- dorosłe, prawie w moim wieku, paradoksem jest to że do nich wszystkich pałam sympatią. Faktycznie makabrą jest fakt zdania sobie sprawy że On ma już rodzinę a mi bije zegar a szans nie ma na to żadnych by mieć z nim chociaż dziecko. W przeciwieństwie do Ciebie- ja przyznam się że awansowałam od czasu początku tego romansu- ale to normalne w tej branży i większość sukcesu zapewniam samej sobie. Nie mogę zostawić tej pracy bo zlikwidowałam wcześniej własną firmę by pracować w tej. Ten związek jest tak irracjonalny że i tak nikt w to nie uwierzy, jesteśmy mimo to ostrożni. Nasze spotkania są w całej Europie niekiedy, w exkluzywnych hotelach, zawsze w tle jest temat pracy... Czasem mam wrażenie że zmieniamy razem świat. Szkoda że nie zmienie tak swojego przeznaczenia. Wiem że to jeszcze potrwa, jest nam razem super, wiem że On jest zakochany, ja też... Seks jest najlepszy na świecie- nigdy mi nie było tak dobrze, mimo to wiem że nie ma przyszłości. Ostatnio mieliśmy sytuacje- myślałam że jestem w ciąży, na co on powiedział- jestem za stary by ponownie być ojcem- to mnie dobija. Mam chłopaka- oczywiście to moja zasłona dymna- rzadko się z Nim widuje, prawie nie ma tego związku, on ma romanse, ja go nie kocham. Ten chłopak jest takim kontastem- jak dzieciak. Nie potrzebuje żadnych rad. Wszystkim Panią w podobnych sytuacjach życzę wytrwałości i szczęścia. Tylko wy wiecie jak śmiać się przez łzy- Bądzcie dalej takie dzielne, albo odejdzcie! Ja nie odejdę, wolę te chwile- najwspanialsze- chwile ale moje, bez przyszłości ale moje.

Gość gośćGOSC
ja.tez.jestem.kochanka.szefa.i.jest.mi.z.tym.dobrze.wiec.nie.przejmuj.sie.tym.co.ludzie.mowia.albo.pisza..moze.to.z.zazdrosci?..nie.pomyslalas.o.tym..swieta.sie.przeciez.kiedys.koncza.i.znowu.sie.zobaczycie.ja.cie.rozumiem.i.wiem.jak.sie.czujesz.jak.go.nie.widzisz.mam.tak.samo.jest.ciezko..wiec.staraj.sie.wypelnic.ten.czas.spodkaniem.ze.znajomymi.ksiazka.i.glowa.do.gory.nie.daj.sie.

Gość gość
masakra!!!!!!!s

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)