Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony chłopak izy b.

Dziewaczyna nie przyjeła zaręczyn to znaczy że dała mi do zrozumienia że nie

Polecane posty

chce juz ze mną być?

może być dla niej po prostu za wczesnie. porozmawiaj z nią o tym zamiast tu się pytać bo skąd my mamy wiedzieć co myśli Twoja dziewczyna?????

Przecież nie powiedziała, że nie chce z Tobą być tylko że nie chce ślubu :) porozmawiaj z nią o tym, zapytaj czy to że odrzuciła zaręczyny oznacza, że w ogóle Cię nie chce.

rozmawiałem i mówi ze za wczesnie ale rozmawialismy o tym juz kilka razy i wydawała się byc szczesliwa ze mysle o tym tak powaznie . mam 25 lat ona 21 2 lata razem a wiadomo ze slub nie był by za miesiac czy dwa tylko za kilka lat wiec jestem zaskoczony tą odmową. w dodatku kiedy zapytałem czy zostanie moją zoną ona przewróciła oczami i powedziała ze mam wstac i przestac sie wygłupiać. tak mnie zamurowało ze bez słowa wyszedłem

własnie nie nigdy. były normalne rozmowy baałem teren nawet jakis czas temu sama wspomniała o tym. dla tego byłem naprawde w szoku

to z nią porozmawiaj, powiedz, że nie żartowałeś, ale i nie naciskasz i że jeśli nie chce zaręczyn, ale chce z Tobą być to nic nie stoi na przeszkodzie. O ile nie stoi oczywiście