Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatecznaatmosfera

ILE PREZENTOW kupowaliscie i ile wydaliscie kasy

Polecane posty

Gość swiatecznaatmosfera

macie taka tradycje ze kupujecie prezent kazdemu kto zasiada przy wigilijnym stole ?? jesli tak,to ile prezentow kupiliscie i ile psozlo wam kasy ??

Gość la:)
kupilam prezenty dla 4osob i wydalam na nie zaledwie 90 zł

Gość tududum brrrrum
ja kupiłam: sobie: tusz do rzęs 40 zł cienie do powiek 30 zł 3 książki prawie 100 zł spodnie od piżamy 55 zł bratu: 2 książki prawie 100 zł film na dvd 40 zł babci: wodę toaletową 50 zł

Gość Kupowałaś samej sobie
prezenty i wydałaś na nie najwięcej? :O

Gość tududum brrrrum
a co w tym złego? lubię siebie rozpieszczać :-)

Gość ja nie wydalam duzo
male prezenciki starczą dla mamy perfumy 14 zł lakier do paznokci 5 zł' herbatka 3,50 dla taty pianka do golenia 7zl dezodorant 9,90 herbatka 3,50 dla brata czteropak piwa :D dla chlopaka perfum 50 zł, dezodorant do kompletu 9,90 :)

Gość ja nie wydalam duzo
literowka, wyzej napisalam perfumy i doskonale o tym wiem :P

Dla kazdego przy stole i dla dzieci z rodziny(ktore nie beda z nami przy stole:)

Gość i hate christmas time
0 prezentow, 0 kasy. nienawidzę świąt.

Gość liar...
tradycyjnie... w pierwszy i drugi dzień to zazwyczaj goście preferują alkohole mocne (nie mniej niż 40%) piwem nie wypada częstowac co do jedzenia. dobrze jak jest chociazby boczek albo salceson na zagryche ale bardzo często wyrozumiali goście nie bedą narzekać gd poczęstuje się ich kaszanką lub galaretą ze świńskich goleni... na przepojke - herbata ale nie koniecznie mile widziany akcent roślinny: ogórki kiszone lub ewentualnie z octu mogą być też marynowane gołąbki (takie małe grzyby) wigilia to inna sprawa. niektórzy nie lubieją jak jest wtedy boczek i inne miesa (ci bardziej religijni) można wtedy pić pod wyżej wspomniane ogórki lub grzybki ew. można pod cukierki: np landrynki

U mnie to różnie bywa z prezentami bo często kupujemy coś z siostrą na spółkę droższego dla rodziców taki prezent imieninowo- świąteczny bo mają obydwoje imieniny pod koniec listopada. A na święta tylko jakiś drobiazg. A dla dziadków też zależy bo jak rodzice kupią coś drozszego to ja juz nic nie kupuje, dostają prezent jakby od całej 4. Więc mamie kupiłyśmy żelazko za 330zł. na święta dokupiłyśmy zestaw ściereczek świątecznych za 25 zł. tacie kołowrotek za 300zł. dokupiłyśmy woblerki za 45zł. Siostrze kupiłam kape na łóżko za 115zł. Chłopakowi skórzany portfel za 169zl.