Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam glupia mame

Moja mama oddaje swemu narzeczonemu wszystkie pieniadze!

Polecane posty

Gość mam glupia mame

Jestem na nia wsciekly. Moja mama znalazla sobie faceta ktory ja doi ze wszystkich pieniedzy, ten pan jest wlasciwie na utrzymaniu mojej mamy ale ona sie tym nie przejmuje i mowi ze w zwiazku nalezy sobie pomagac bo on nie moze sobie znalezc od kilku miesiecy pracy. Rozmawialem nawet z dziadkiem by przemowil mamie do rozumu, ale ona nie slucha go i jeszcze moja matka od wlasnego ojca pozyczala pieniadze by dac jakiemus frajerowi.

Gość mam glupia mame
Odpowie mi ktos co powinnem robic? Przykro mi jak widze ze moja matka daje temu czlowiekowi to co najprawdopodobniej mnie powinna dac w przyszlosci.

Gość Eleeene
moze zakochala sie i ma rozowe okulary :-P

Gość wqewqewqeqw
Współczuję jej takiego syna który twierdzi że jego matka jest głupia. Po drugie to jest jej życie a więc nie twój zasmarkany interes.

Gość mam glupia mame
No wlasnie ma rozowe okulary to nalezy jej te okulary zdjac. Ona robi temu czlowiekowi rozne prezenty, jeszcze powiedziala ze jak ojciec(moj dziadek) przepisze na nia dom to odda swojemu kochankowi polowe. I ja sie na to niezgadzam, donioslem juz tam gdzie trzeba. Zalezy mi na tym by moja matke powstrzymac przed glupota ktora popelnia. Ale wtedy ona zebym cicho siedzial, ze przeze mnie z nikim sie do tej pory nie zwiazala itp.

Gość Eleeene
a gdzie doniosles? Ciekawa jestem tego?

Gość mam glupia mame
To znaczy ze ona ma facetowi polowe swojej pensji oddawac, utrzymywac go i brac pieniadze od swojego ojca by dac obcemu czlowiekowi? Mam 18 lat ale nie chce by ktos tak wykorzystywal moja matke.

Gość mam glupia mame
Gdzie? Do swojego dziadka by nie dawal mamie zadnych pieniedzy bo ona oddaje wszystko swojemu partnerowi, moze to matke nauczy ze nie rozdaje sie pieniedzy obcym ludziom bo ona chyba tego nie wie.

Gość Eleeene
nie wiem co Ci napisac :-( Chyba wiele nie mozna zrobic.To jes dorosla osoba i moze dysponowac swoimi pieniedzmi jak uwaza. Jedyna rzecza , ktora chroni Cie, to ewentualne alimenty do momentu ukonczenia studiow ale nie dluzej niz 26 lat . Moze zle oceniasz partnera mamy i trudnosci z praca sa przejsciowe .

Gość oioioioiooo
tia synek, pewnie przez to ty nie dostajesz od mamusi pieniążków i dlatego taka niby "troska o mamę" a tak naprawdę to sam byś chciał wyciągać od niej kasę. hahahaha Ona pracuje, ona zarabia i ona wie co robi. Po za tym skąd niby wiesz jak jest i co jest między mamą a jej przyjacielem? Zazdrosny chłopczyku jesteś i tyle. Nie twój interes więc się nie wtrącaj w sprawy matki. Zresztą i tak nic nie możesz zrobić.

Gość mam glupia mame
To nie chodzi oto ze ja nic nie dostaje, ale oto ze ten czlowiek ja kiwa. A ona glupia tego nie widzi, jeszcze ma do mnie pretensje ze dziadek nie pozyczyl jej pieniedzy bo ja mu o wszystkim powiedzialem co mama wyprawia, na co ida jego pozyczone pieniadze. Przynajmniej tutaj mam poparcie.

Gość Eleeene
przykro mi ale nic nie wskorasz.Wazne, ze o Tobie pamieta i o swoich powinnosciach. Reszta jest w jej rekach. No chyba nie chcesz wlasnej matki ubezwlasnowolnic ?

Gość oioioioiooo
A skąd wiesz że on ją kiwa? psychologiem jesteś? nie znasz sie na życiu, brakuje ci doświadczenia młody a próbujesz osądzać innych. wstyd.

Gość mam glupia mame
A wiesz co ten czlowiek za pieniadze od matki sobie kupuje! Ubrania, i tego inne typu rzeczy. Moja matka jest dla niego sponsorka i tego nie widzi. Zachowuje sie jak zakochana 16latka.

Gość to nie twoja sprawa komu mama
daje pieniądze.

Gość całkowicie czarny kot
A Ty synku ile masz lat?