Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kate2444241

Spedze cale swieta calkiem sama... ktos jeszcze? wpisujcie sie

Polecane posty

Gość kate2444241

Ja tylko jak o tym pomysle wybucham placzem... spedze cale swieta sama w jednym pokoju... do tego jeszcze mam grype. Nie mam nikogo. Jedna kolezanka, ktora zapytala co robie chciala mnie przygarnac ale pracuje w wigilie. reszta znajomych nawet nie zapyta. Dodam, ze nikt z nas nie ma rodziny tutaj bo mieszkam za granica. Moj chlopak jedzie sam do rodzicow, ktorzy mieszkaja tutaj w kraju. Mnie zostawia sama nawet w wigilie mimo, ze tutaj sie wigili nie obchodzi a on wie, ze u nas wlasnie wtedy je sie swiateczna kolacje... Chcial zebym jechala tzn. wspomnial cos o tym ja wstydzilam sie powiedziec tak bo nigdy na oczy jego rodziny nie widzialam wiec powiedzial zebym sie zastanowila i wiecej do tematu nie wracal. Wiem, ze jakbym powiedziala tak chce jechac to by mnie wzial ale nie lubie sie nigdzie wpraszac... to nie tak, ze musi mnie zapraszac nie wiadomo jak... wystarczyloby zeby powiedzial cos w stylu: jedz prosze ze mna chce spedzic z toba swieta. niby inna kultura no ale przykro mi cholernie. Nie wyobrazam sobie obudzic sie w wigilie... Bede ryczala caly dzien juz teraz mam lzy w oczach.. prosze niech te swieta juz mina ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować