Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kum kum

rozpalanie

Polecane posty

Gość kum kum

chodzi mi o rozpalanie zmysłów. co faceci lubią najbardziej? bo szukam na necie i nic nie ma. chodzi mi dokladnie o czułe punkty,dotyk,pocałunki itd.. chcę go rozpalić do czerwoności. ];->

Gość kum kum
ej no pytam ;>

Gość aha i achhhh
Kto pyta, ten błądzi :D

Gość nodona
:)) chyba szukasz dokładnie tego na czym zależy kobietom :) Czuły dotyk, pocałunki, to wszystko znajduje się poniżej pasa :D

Gość happy 13,5
hmm... na początku związku nie musisz robić nic..wystarczy, że na ciebie spojrzy:P Potem będziesz się martwic ;) jak to minie.;)

Gość kum kum
to może inaczej : jaki rodzaj pieszczot lubicie ? co was najbardziej nakręca ? albo co nakreca waszych facetów ?

Gość Kaj do Gerdy
najpierw przejdź z kims innym do zajęć praktycznych i sama zobaczysz:P a ty tak chcesz iść na łatwiznę przez net...:( Moze i przez net chcesz rozpalac do czerwoności?:P

Gość kum kum
zle mnie zrozumieliscie ;DDDD ja mam faceta ale szukalam rad tyupu ; jak rozplalic faceta " w necie . ;D

Gość kapalu
seksowna bielizna, ale nie mam na myśli stanika, tylko jakiś gorset dobrze, jeśli kobieta potrafi czasami zdominować mężczyznę, nie tylko poddawać się jego woli wie do czego służą np. kajdanki zrobi fajny striptiz

seks oralny, striptiz, zależy od faceta, ja mojemu pieszcze uszy bardzo delikatnie i powoli, uwielbia to, zależy od faceta