Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nożż kurrrr de molo

Czy wszedł ustawowy zakaz sprzedaży filetowanych karpii?????????????????????????

Polecane posty

Gość nożż kurrrr de molo

Chciałam dziś kupić karpia na Święta. W tym samym sklepie co przez wiele poprzednich lat. Zawsze było do wyboru, karp żywy, patroszony lub filet. W tym roku widzę, że filetów nie ma ale proszę sprzedawcę, czy może dla mnie zrobić filet, bo nie chcę się w domu pokaleczyć. Zaproponowałam, że dopłacę. Ale nie!!!! Sprzedawca mi mówi, że nie może, że mu nie wolno, że weszła jakaś ustawa. Pytam: sejm uchwalił ustawę zabraniającą sprzedaży filetowanego karpia??? A on mówi, że dokładnie nie wie ale coś w tym stylu. Rozumiem, żeby nie traktować źle żywych karpi bo cierpią ale co szkodzi filetowanie do jasnej cholery???!!! Ktoś mi wytłumaczy?

Gość nożż kurrrr de molo
uuuppp

Gość eojdf132jhdxbfd
My mamy sklep rybny. A to jest tak przed śwętami facetowi nogi w dupę wchodzą I MA DOść. I nie ma czasu na jednego karpia

Gość lesny dzban
idź do innego sklepu i po problemie w piotrze i pawle mają filety

Gość nożż kurrrr de molo
Ale w zeszłych latach mieli nakrojonego po prostu. Też dla mnie nikt nie kroił. Tak jak mają nakrojony ser żółty, porozkładane inne towary...

Gość wiris
też się dziś z tym spotkałem. normalnie zgroza. zjem same pierogi

Gość eojdf132jhdxbfd
może nie miał i mu się nie opłacało. U mnie np nie ma zywego karpia bo się nie opłaca i za dużo czasu to zabiera. A naprawdę nawet głupie zamówienia są ciężkie , żeby zrealizować bo nogi w dupoe wchodzą.

Gość nożż kurrrr de molo
To może niech w ogóle karpia nie sprzedają bo to za trudne albo lepiej niech w ogóle sklep zamkną, nie lepiej będzie?