Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyyyyyyyyyyy

Czy jestem za chuda?

Polecane posty

Gość no americano
wiem że kiepsko, nawet bardzo. Ale nie udaje mi się przytyć :o

Gość Czyyyyyyyyyyy
no mi też. A ile masz lat? ja 18 nie długo więc może jeszcze nadrobię :)

Gość no americano
22. I nie sądze żeby udało mi się to nadrobić bo nic na mnie nie działa. Wystarczy ze raz się zapomne, nie zjem obiadu, albo sie zestresuję czymś a już kilogramy lecą....

Gość Czyyyyyyyyyyy
no tak... ale nie palisz oczywiście? Ja ciągle się czymś stresuję, no może nie tak jak kiedyś. Zawsze jakieś problemy :P

Gość no americano
nie palę :P a to ma jakis zwiazek z chudością?

Nie ma rady, trzeba jeść. Sam miałem kiedyś taki problem :P chociaż dalej nienależe do grubych :P

Gość Czyyyyyyyyyyy
ale ja jeeem ile tylko wejdzie:P Gdzieś słyszałam, że po latach palenia się powoli chudnie. hm to jakaś bujda pewnie ale i tak mnie nie dotyczy bo nie palę;]

Gość całerzycie
man in a man

też tak mówiłem i nie mogłem przytyć. Też zależy co jesz. Ja zacząłem jeść inaczej i jeszcze więcej i przytyłem :)

Gość wolontariusz dariusz
lepiej byłoby gdyby ci się uda stykały unikaj rurek i zbyt krótkiej mini i będzie ok

Gość rewrew
troche za chuda .

Gość Czyyyyyyyyyyy
rurek i miniówek nie noszę :) do foty musiałam założyć krótką by było lepiej widać :P Najlepiej to się czuję w dresie (w szerszych spodniach wydają się grubsze) chodz na ogół lubię elegancję :)

Gość no americano
man a mozesz powiedziec co zaczales jesc? Bo ja kurde widze jednak mam inny problem, bo nie mam apetytu :O

Gość Czyyyyyyyyyyy
A tak wg chłopaki, to czy jak dziewczyna jest chuda to Wam przeszkadza? Wiem, że lubicie mieć za co złapać, ale jeśli twarz ma ładną, charakter który Wam odpowiada to czy i tak moglibyście z tego powodu z niej zrezygnować? Gdy byłam w 3-letnim związku, dowiedzialam sie ze chlopak mnie zdradzał, od razu miałam myśli, że na 100% miała ładniejsze ciało chodz mogła być głupia jak but. Oczywiście z nim zerwałam. Boję sie, że znów mnie to spotka. . Dlatego musze się pozbyć tego kompleksu i poczuć się bardziej kobieca i atrakcyjna

Gość oioits
Jestes za chuda .. Musisz wazyc przynajmniej 52 kg przy 170 wzrostu .

Gość oioits
A tak wg chłopaki, to czy jak dziewczyna jest chuda to Wam przeszkadza nie przeszkadza specjalnie .. Bardziej nadwaga kobiety jest problemem

Gość oioits
Przytycie 4 kg to nie jest tak dużo .. To chyba łatwiejsze niz 20 kg ?

wiesz ja starałem się jeść wtedy kiedy mogłem, a nie wtedy kiedy jestem głodny albo kiedy mi się przypomni. Mięso, makarony, ziemniaki, chleb. Jesz wszystko!! 6 lat temu miałem 174cm i 53kg, więc znam Twój ból :D

Gość no americano
jak ktoś ma z tym problem to przytycie nawet 1kg jest trudne :O Właśnie ja jem tylko jak mi się przypomni, o ile w ogóle mi się przypomni. A autorko powiedz jak u ciebie z biustem? Bo jeżeli masz spory to chudość się wcale nie rzuca tak w oczy. Ja niestety cyckami się nie mogę pochwalić ...

Gość Czyyyyyyyyyyy
oioits- wierz mi że trudno. Ten kto nie ma tego problemu to nie rozumie. man- to niezle :) ja bardzo lubię makaron, ryż, kasze i mogę to jeść codziennie. Może jednak jakbym poćwiczyła na te uda to jakoś by ładniej to wyglądało

Gość Czyyyyyyyyyyy
miseczka A ale ciągle rosną. W ogóle to w przeciagu 2 lat zauważyłam u sobie dużą różnice, mam większe biodra i nie widać już tych kości tak, no ale wiadomo, dojrzewanie. Mam nadzieje że na tym się teraz nie skończy. Aaa no i miejmy nadzieje, że u mnie ciąża też zrobi swoje :)

Gość no americano
jak ktoś ma pecha to po ciąży schudnie bardziej niż przed :P Znam takie przypadki.

Gość Czyyyyyyyyyyy
Wiem, są i takie przypadki. Mam nadzieje, że na mnie się to nie sprawdzi :D

Gość milas
Hej:) ja jestem takim przypadkiem:) przed ciążą ważyłam 51kg i zawsze trzymałam ta wage a po porodzie moment i zrobiło sie 42kg i tkwie w miejscu nic nie pomaga:(