Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMariuszka

Ciężkie życie

Polecane posty

Gość MamaMariuszka

Jestem z facetem od 3 lat. Mamy 3 miesiecznego synka. Już w ciaży miał nas gdzies. Najważniejsze sa jego sprawy. Mówi jade coś załatwic i wraca na drugi dzien nie odbiera tel. Wiem ze mnie nie zdradza ale jezeli założyło sie rodzine powinno sie z nia byc pomagac... Od poczatku nie ma go z nami dziecko wychowuje praktycznie sama. On do domu przychodzi tylko spać i jeść. Mam dyżur 24h na dobe zarywanm noce nie mam nawet chwili dla siebie tylko obowiązki i obowiązki. Ciężko robić coś z niemowlakiem na rekach ale ja musze robić wszystko...mam 21lat ale nigdy nie myślałam że aż w takim bagnie skończe. przecież też potrzebuje coś zjeść, nie chce życ w chlewie mały nie bedzie chodził w brudnych rzeczach. Nie raz mnie udeżył, ciągle poniża... A ja jestem uwiązana z bobasem w domu i nikt mi nie pomaga rodzice znajomi nikt! Może ktoś poradzi jak wyjśc z tego bagna i zrobić coś aby on sie zmienił choć już w to nie wieże. Kocham go ale widze że to wszystko nie jest go warte...

Gość znany Antoni
niemowlaka do lasu, a Ty w polskę. Pokuriwsz się - zapomisz. Spróbuj romansować z własnym ojcem ewentualnie.

Gość MamaMariuszka
Heh nie na takie wypowiedzi liczyłam

A na jakie? Warto żyć z facetem który nie dba o Ciebie ani o dziecko, a na dodatek Cię bije?

Gość Andrew_1983
jakie masz wykształcenie, kwalifikacje?

Gość MamaMariuszka
Mam za sobą 5 lat pracy lecz niestety nie wrócę do niej na zmianę która trwa 12h z kim zostawię dziecko heh