Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi ...

moje swieta beda do bani:(

Polecane posty

Gość smutno mi ...

czy ktos tez tak ma? jestem daleko od domu rodzinnego, z kasa cienko, nawet choinki jeszcze nie mam i nie wiem czy kupie... Wigilia tez nie bedzie ta sama, az nie chce mi sie jej przygotowywyac z tego przygnebienia jakie mna ogarnelo. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic cos mojemu dziecku, nie jest jeszcze jakies duze,(prawie 2 lata) ale to zawsze tradycja. Ech plakac mi sie chce a moj maz nie rozumie czemu mnie to przygnebia. Dla mnie swieta zawsze byly magiczne, pierwszy raz jestem tak daleko od domu

Gość fiollettttt
moje pierwsze swieta za granica tez takie byly-glowa do gory, najwazniejsze ze z dzieckiem i mezem, ze sie kochacie

Gość smutno mi ...
mąż się najeebał winiaczami z koleżkami i teraz chodzi po mieszkaniu i kurrwuje. Rozebrał się do samych skarpetek i czapki :O MAm dość.

Gość smutno mi ...
to wyzej to podszyw.. Moze masz racje ale jakos smutno tak.. Wielu ludziom sie wydaje ze jesli wyjada za granice to od razu maja mase kasy a tu widzicie, czasem ciezko..

Gość smutno mi ...
wlasnie mama zadzwonila, u nich porzadki, przygotowania, a ja zeby ich nie martwic powiedzialam ze ja to samo, ze sprzatam , ze gotuje, bedepiec, choinka ubrana...:( co za sytuacja..