Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesanges

czuje sie lekceważona przez partnera

Polecane posty

Gość lesanges

Ótóż mieszkamy razem od paru lat, ale on zawsze w relacjonowaniu czego kolwiek używa liczby pojedyńczej typu, że wlasnie był na wakacjach, a nigdy nie mówi my, chyba ze do swoich znajomych. Decyzje podejmuje samodzielnie bez jakiejkolwiek konsultacji ze mną. Dodam ze dycyzje są podejmowane z jego matką. Ja mama niewiele do powiedzenia i czuje sie z tym zle. Rozmawialam z nim o tym,ale on twierdzi ze ja przesadzam.Dodam ze ja mam 28 lat a on 43 lata.Naprawdę przesadzam?

Gość pysia17amorki
nie przesadzasz masz racje i wcale mu na to nie pozwalaj a i wiek nie ma nic do tego jestescie w zwiazku to razem podejmujecie decyzje a nie jeszcze na dodatek kochana mamusia sie wtrąca nie pozwol sobie na to

Gość lesanges
w pracy czuje sie doceniana, a w domu czuje sie nikim

Gość pysia17amorki
jestes mloda dziewczyna cale zycie przed toba moze pomysl o zmianie faceta bo jak dalej ma wygladac taki zwiazek to ja dziekuje bardzo wolalabym zmienic model wiem ze to trudne bo sama chodze z facetem juz 4 lata jest to troche i czasem mysle o zmianie faceta ale sama nie wiem czy nie zmienie sobie zycia na gorsze bo czasem jest oki i naprawde super sie nim bawie ale czasami to poraszka tak jak by o mnie zapomnial liczy sie tylko praca a ja to drugi plan i to bardzo odlegly

Gość Kaj do Gerdy
No źle facet robi i trzeba mu skrócic smycz a jak sie będzie stawiał to olej go