Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia 43234

jestem samotna

Polecane posty

Gość matko jakie cioły
tu piszą! Chłopa się chce? Baby się chce? Może najpierw pouczyć się podstaw własnego języka, bo takie błędy to już spora żenada.

Gość staszek spod lady
Z całym szacunkiem dla uczestników dyskusji, do rozpoczęcia jebania dyktanda nie trzeba zaliczyć.

Gość agniesia 43234
ktos sie zaczyna pode mnie podszywać, nie pisałam tego z tym serduszkiem... ech, nie uberam sie wyzywająco, wrecz przeciwnie, i tak jestem bardzo zgrabna wiec jakbym jeszcze ubrała sie wyzywajaco to bym powodowała wypadki na drogach :P no nie wiem, moze po prostu jestem typem samotnika, ale przeciez takie kobiety tez czasem potrzebuja kogos pokochac, i na pewno potrafia tworzyc zwiazki, problem w tym, ze teraz najlepiej sprzedaje sie tandeta.

Gość my z okolic
Bajor to pikuś, wolę Celine Dion, ale kawałki, które nie pojawiły się na singlach, więc te mniej popularne. Fakt, jak na faceta to bardzo dziwne :D Romantycy tak już mają ;-) Mam kilka cech introwertyka: raczej unikam tłumów, lubię spokój (choć mam dość dużo energii) i harmonię, wolę słuchać niż wydawać dźwięki ;-) , nachodzą mnie refleksje, lubię czerń na sobie itp.

Gość agniesia 43234
ja bym z checia poznala cie blizej

Gość my z okolic
Ktoś kto lubi muzykę Bajora raczej nie zagląda na parkiet dyskotekowy. To jak to w końcu jest u Ciebie? :-)

Gość agniesia 43234
lubie bajora, nawet zapisalam sie juz na koncert 3.marca :P bo się chłopak troche obija ;) choc boje sie zawiesc na coverach grechuty ale co zrobic...jak ide do klubu to w celu poznania kogos albo napicia albo odreagowania czegoś, a nie słuchania muzyki

Gość my z okolic
"jak ide do klubu to w celu poznania kogos albo napicia albo odreagowania czegoś, a nie słuchania muzyki" Te słowa to bardziej do faceta pasują :P Kobiety chodzą w takie miejsca zazwyczaj w celu praktyki tańca :-) A gdzie ten koncert Bajora?

Gość agniesia 43234
tak, mam troche z faceta :P tak jak wspominałam np. niechęć do kilkugodzinowego szykowania się żeby wyglądać jak choinka i świecić w klubie najjaśniej i nie lubie gadać długo bez puenty, ale to cechy introwertyka, swoja droga, przeczytaj sobie artykuł w nowym numerze COACHING - rewelacja, podpisuje sie obiema rekami, zwlaszcza tekst w ramce gdzie tam obok - jak reaguja introwertycy na pytanie co slychac :D hehe ja taniec praktykuje w domu albo na kursie, a zreszta nie jest powiedziane ze jak sie idzie z nastawieniem - poznac kogos, napic sie czegos, odreagowac - z tego czasem wychodzi tez taniec ;) w otwocku, jedyny w woj. mazowieckim w najblizszym czasie

Gość my z okolic
Nie wiesz, że faceci nie lubią choinek. To akurat plus, że nie stroisz się godzinami i nie nakładasz na siebie (jak się domyślam) makijażu, który nie dość, że zakrywa Twoją prawdziwą urodę, to na dodatek tę ładniejszą :P Ten Coaching, to magazyn dla pań? :-) Najlepiej iść na "disco" z nastawieniem zupełnie obojętnym ;-) Bo nie od dziś wiadomo, że jak się człek do czegoś "spina", to efekt marny i zupełnie odwrotny :D Ja akurat nie lubię smętnych utworów Bajora. Zdecydowanie gustuję w tych, gdzie w tle słychać pozytywną melodię, jak tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=_nGWcXOk2fY

Gość my z okolic
A tak w ogóle, to muzyka Rubika... ma gość talent, nie ma co.

Gość agniesia 43234
coaching to nie magazyn dla pań, jest to gazeta o samorozwoju. najlepszy magazyn jaki w życiu czytałam, naprawde trzyma poziom ckm, men's health itd, tylko ze informacje sa o psychologii, nauce no i rozwoju osobistym. pewnie masz racje z tym disco, ale tylko w takich sytuacjach, w codziennym zyciu dobrze miec plan i droge ktora sie zmierza do celu. http://www.youtube.com/watch?v=K5NcsZU2P4U&feature=related jeśli chcesz pogadać, to napisz jakiś kontakt do siebie, ja zaraz bede znikac, obiecałam sobie zeby sie klasc przed 22, bo potem o 6 jak dzwoni budzik boksuje poduszke w bezsilności, obiecujac ze dzis chocby nie wiem co klade sie przed 22, i powtorka z rozrywki .. :/