Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vain ;/;/;/;/

zamurowało mnie..

Polecane posty

Gość vain ;/;/;/;/

Poznalam faceta przez internet,pisalismy 5 miesiecy dzien w dzien po kilka godzin,powiedzial,ze bardzo mu na mnie zalezy,co zbiło mnie z tropu bo nie bylam gotowa na takie slowa,raczej traktowałam to pisanie jako zwykłą,normalną rozmowe...wymienilismy sie zdjeciem i to wszystko,nie wiedzial gdzie dokladnie mieszkam,jak mam na nazwisko az pewnego dnia ON ZAPUKAL DO MOICH DRZWI,zrobilo mi sie slabo... milayscie kiedys podobna sytuacje? z wrazenia nie wiedzialam co mam powiedziec,wymysliłam ze nie noe moge go niestety zaprosic do srodka bo wlasnie wychodze...bylam w dresie,mialam mokre wlosy i papcie w rozowe krowy..normalnie bomba!! ;(

Gość vain ;/;/;/;/
dobrze wiedzial ze sciemniam,kto norlamny WLASNIE wychodzi w mokrych wlosach...stwierdzil ze przyjdzie jutro,ale kiedy zapytalam go skad ma moj adres nic nie odpowiedzial,tylko zaczal sie smiac! co mnie niesamowicie irytuje!!!!!

Gość ,l;kjhgfhj
nawet pauki mu nie zrobiłaś?? :O

Gość grada mała
o ja..... miałam identycznie! Z tą tylko różnicą, że gdy otwarłam drzwi, na stopach miałam papcie z Bobem Budowniczym Ja pitolę, może to ten sam gościu??? :-/ Szoooook.

Gość Rum-cajs
sprawdź dobrze, może on tam siedzi i czeka na wycieraczce :) skoro Ciebie odszukał to ja na jego miejscu już bym nie odpuścił

Gość ta pauka mnie
zawsze rozwala :):):):)

Gość vain ;/;/;/;/
nie chce odpuscic...i w tym problem tylko skad on wiedzial gdzie ja mieszkam!!! powiedzial tylko ze za wiele go to wszystko kosztowało zeby teraz ze mnie zrezygnowac...bo wczesniej proponowal spotkanie,ale ja nie chcialam no to w poczet starej dobrej zasany nie chce gora do Kahometa..bla bla bla

Gość vain ;/;/;/;/
zasady* Mahometa* kalwiatura mi szaleje;)

Gość vain ;/;/;/;/
Dzisiejszy wieczór z nim nie miałby sensu :O Mam okres, hemoroidy, bolą mniedziąsła i mam małe cycki także w hiszpana też by nie poleciał :(

Gość vain ;/;/;/;/
spadaj podszywie

bardzo prosto wiedział - w internecie nikt nie jest anonimowy masz przeciez adres ip i opłacasz gdzieś rachunki za neta.

Gość vain ;/;/;/;/
no tak ,,ale jak on do tego doszedl.zazynam sie bac...

Gość vain ;/;/;/;/
c*

Gość nnnnnnnn
na pewno po ip bo jak inaczej... moze ma kogos znajomego w takiej robocie czy jakiegos hakera :D ale jak najbardziej mialas prawo sie zdenerwowac czy wystraszyc...raczej dzwnie sie zachowal...

No nie trzeba być z policji żeby kogoś namierzyć. Jeśli mu wysłałaś maila to już miał twoje ip i po nim doszedl do miasta w ktorym mieszkasz i dostawcy internetowego. Mógł też wynająć detektywa ale to już zabawa dla kasiastych ;)

Gość vain ;/;/;/;/
a jeżeli on to zpoczeniec ?????

Gość vain ;/;/;/;/
podszywaczu idz spac!!!! a co do tej policji..on pracuje w drogówce ;]

Gość hjel231hj5dbf uya86
nie możliwe. przecież zpoczeńcy są zawsze uczuleni na rzutko :O

Gość namierzył
cię po IP

Gość romantyczna historia
no dobrze, ale co daje ip? Jest tam nazwisko? raczej nie... tylko miasto. Więc jak nie wiedząc jak wyglądasz ani jak masz na imie nazwisko..wiedział że ty to ty:D? ciekawe. Trzeba uważać na zboczeńców..;) Jak będziecie mieli córki sami zrozumiecie;) że autorka miała prawo się bać.. Jeśli nie jest zboczeńcem, a pomysłowym facetem życzę ślubu i gromadki dzieci i wnuków;)

Gość vain ;/;/;/;/
wiedział,mial moje zdjecia;) wiem,ze nie jest zboczencem jest po prostu zaslepiony,slepo zakochany,zle ulokowal swoje uczucia