Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana86746383654

drukarka hp psc 1510 problem

Polecane posty

WItam, od rana pisałam pracę i chcę ją teraz wydrukować i tusz koloru czarnego przerywa, więc liczę na pomoc ze strony znających się na tym.. Jak mogłabym ustawic aby wszystko drukowało się z tuszu kolorowego, mam na myśli to aby pojemnik z tuszem kolorowym namieszał też czarny tusz.. a nie mogę znaleść tych ustawień.. czy wie ktoś jak można to zrobic?

serio nikt?

Gość afwefrghtjnyj
Tusz Ci się kończy? Pierwsze słyszę o takiej możliwości. Po prostu kup nowy tusz.

Gość Rum-cajs
nie pamiętam wyglądu tej drukarki ale ogólnie ze sprzętem firmy HP zawsze był problem, czyli w sprzedaży były urządzenia HP i chodziło o to aby sprzedać , natomiast gdy urządzenia były sprzedane to wtedy HP na własnej stronie producenta dopiero wtedy dodawali sterowniki do urządzeń i wiele razy się okazywało , że sterowniki z płytki CD zainstalowane na kompie należało wywalić i ze strony producenta pobrać nowe i aktualne , więc jak zwykle może jeszcze raz HP dało ciała :)

Gość afwefrghtjnyj
Ja mam HP od 5 lat i nie narzekam :) Nigdy nie mialam żadnych problemów.

tusz właśnie się nie skończył.. mam pełny kolorowy i połowę czarnego, a drukuje od dołu wyrazy normalnie czarne a z góry takie krechy przerywane.. a przecież nie oddam takiej pracy.. problem w tym ze nie kupie już teraz tuszu a pracę muszę jutro oddać.. pożyczyłam od kuzynki dopełniacz bo nie dała mi tuszu i nic z tego ;/ dopełniłam, cała się wybrudziłam a tusz jak nie chciał tak nie chce, próbowałam za namową wujka włożyć go do gorącej wody bo sugerował, że zaschł, wyczyściłam pojemnik ręcznie i za pomocą drukarki i niestety nic z tego :(