Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyyyy???

Czy ktos ma to żelazko Tefal??

Polecane posty

Gość ..NATALA..
Mam żelazko z tej firmy.Jestem bardzo zadowolona.

Gość moi rodzice
takie maja i badziew ,jakich mało.Przypala sie caly czas w jednym miejscu.Trudno oczekiwać od żelazka za 100 zł.dobrej jakości.firma tez do bani najlepsze jak dla mnie to braun.

Gość ja tez mam takie
co do prasowania jestem zadowolona... prawie 3 lata ma i denerwuje mnie tylko to, ze przyciski sie troszke popsuly, tzn , nie wciskaja sie latwo a nawet jesli to np para nie idzie... ale ja zazwyczaj ustawiam tak, ze para sama leci

Gość Czyyyy???
Co do ost wypowiedzi to nie biore tego do siebie bo jak wiadomo, ze zelazka są najlepsze z tefala a gdziekolwiek czytam opinie to kazdy pisze, ze są wysmienite dlatego iz nie przypalają. Wolałam jednak potwierdzic to tutaj Napewno za 80zł?? bo teraz w media są za ponad 120zł..

mialam i dzialalo super do czasu kiedy sie przypalilo, jesli nie wyczyscisz odrazu pozadnie to bedzi ci sie lapac w tym miejscu i przypalac

Gość ja tez mam takie
wcace zle nie jest, ja polecam.. ale niedlugo tez zmienie na jakies fajne nowe... jak z reklamy bede czarodziejka :P

Tak, w Media Markt, za około 80 zł, nie pamiętam dokładnie. Wiem, że było tańsze niż to z Allegro, bo kupiłam od razu dla rodziców, ale może to była promocja.

Zawsze żelazka kupuję tej firmy. Nie mam akurat tego modelu ale kupowałam już 4 żelazka z Tefala i byłam/jestem bardzo zadowolona.