Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamwaskafeterianki

Jak w CV to napisać ? Studia , ale jeszcze bez obrony

Polecane posty

Gość pytamwaskafeterianki

Witam Mam taki dylemat. W tej chwili mam skończone studia , ale jeszcze nie miałam obrony , bo nie mam jeszcze oddanej pracy , a termin obrony dopiero w styczniu. Mam tzw. absolutorium. Moje lata studiowania to 2005-2010 , a obrona dopiero w 2011. Czy w CV wpisać lata 2005-2010 i pod spodem dopisać , że termin obrony w styczniu 2011 , czy wpisać lata 2005-2011 i pod spodem ten sam dopisek. Ta druga opcja wydaje mi się trochę bez sensu , bo jeszcze roku 2011 nie było. Proszę o jakieś rady :)

Gość ja wpisałam tak
to było cv kiedy jeszcze nie mialam absolutorium: (oczywiście rubryka wykształcenie) lata 2000-2005 - Uniwersytet w Chochołowie: zarządzanie, specjalność: zarządzanie parafią. Planowany termin uzyskania tytułu magistra: wrzesień 2005 r. Oczywiście dane zmienione, ale chodzi o ten zwrot: "planowany termin" - wyczytałam to na jakimś cv z neta, nadmienię, że pracę dostałam, więc chyba było ok.

Gość piszesz normalnie 2005-2010
a w liście motywacyjnym wspominasz ,że została ci tylko obrona pracy magisterskiej i jesteś w pełni dyspozycyjna