Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus100

przyjaciólka zostala les..

Polecane posty

Gość olus100

mam pewna przyjaciolke ze szkolnych lat.. byla w 3-letnim zwiazku z facetem ale sie rozstali, ( i dobrze bo on byl totalnym dupkiem). Po jakims czasie ona powiedziala mi ze jest z dziewczyna.. to byl dla mnie szok.. nie rozumialam tego, znamy sie tyle lat i jak mogla nagle zmienic orientacje.. ale juz miesza z tym.. z czasem to zaakceptowalam, wkoncu to jej zycie.. tylko problem jest teraz w tym ze moj chlopak nie akceptuje tego ze sie z nią czasem spotkam... jakby nie bylo to dalej moja przyjaciolka i nie zamierzam z nia zrywac kontaktu z tego powodu ze zostala lesbijka.. a on jak juz uslyszy ze sie znią widzialam to zaczyna mi mowic "co za idiotka z niej, jest jakas chora, obilo jej totalnie, a ty sie jeszzce z nia spotykasz, nie chce wogole o niej slyszec" nie rozumiem czemu tak na to reaguje, przeciez nie robie nic zlego spotykajac sie z nią raz na jakis czas.. a co wy o tym sadzicie??

Gość jhjhjhh
moja dobra kolezanka z lat szkolnych po 10 latach małżenstwa i maja 10 letniego syna zrobiła to samo odeszła od meza do ...kobiety...szok dla wszsytkich ja tez jakos teraz inaczej na nia patrze moze dlatego ze zal mi tego meza i syna

Nie można z dnia na dzień stac sie lesbijką. Wasze kolezanki zawsze o tym wiedziały , ale oczywiście to ukrywały...bo co ludzie powiedzą, co rodzina powie. Wstydziły sie przyznać. Dlatego osoby homoseksualne zakładaja rodziny, żeby ukryc swoja orientację a później ...nieszczęscia. To przez Nasz zacofany i mało tolerancyjny Naród.

Jestesmy zacofani, nie chcemy zrozumieć ani zaciagnąc wiedzy na temat homoseksualizmu, najlepiej nam wyzywac i pogardzać tymi ludzmi, brak wiedzy i swiadomości sprowadza Nas do poziomu...bydła. Wstyd mi..kiedy czytam komentarze o osobach homeseksualnych.

Gość anuska0:)
moze twoj facet jest zazdrosny o ciebie i czuje zagrozenie , wkoncu ona woli dziewczyny ;]

Gość all i wanto
w ogole nie rozumiem, jak mozna zmienic tak stosunek do drugiej ososby z tak glupiego powodu. a co, wyrzadza Ci krzywde lub Twojemu facetowi? nie czaje w ogole.

Gość całkowicie czarny kot
Ten Twój facet to jakiś dziwny jest. Masz prawo się spotykać z kim chcesz.

Gość leśniczka z jajami
Dokładnie, już wczeniej wiedziała coś o swojej orientacji... Nie mozna po prostu stać sie lesbijką, to kszałtuje się przez lata... A Twoj facet może myśli,ze z Tobą bedzie tak jak z nią...pogadaj z nim...

Gość mało wiecie
Bo 99% homoseksualistami się staje w wyniku jakiegoś powodu, a nie z powodu cech wrodzonych. Dotyczy to tez lesbijek. Najczęściej lesbijkami stają się kobiety z wyboru ale dopiero wtedy gdy zawiodły się na mężczyźnie. znam niejedna wieloletnią mężatkę , bez wątpienia były heteroseksualne, ale skrzywdzone przez mężów juz nie chcą wiązać się z facetami , bo facet to świnia.....wiadomo A ponieważ nie chcą też zostać samotne, to co im pozostaje?...założyć rodzinę z inna kobietą, też zawiedzioną na mężczyźnie, niekoniecznie z seksem , ale za to ze wspólnymi sprawami życiowymi.

Gość kobietka:)
No cóż, facet jak widać nie prezentuje zbyt wysokiego poziomu.. Co mu do orientacji Twojej przyjaciółki? Może jest zazdrosny? Z takiego podejścia biorą się nieszczęścia, jak np. rozbite rodziny gejów i lesbijek, którzy na siłę starali się być "normalni". Ja przyjaźnię się z gejem i wiem, że z czasem, jak już wszyscy wiedzą, nie robi to na nikim żadnego wrażenia.