Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko chce wiedziec

Jakich imion zenskich nie lubicie i czemu???

Polecane posty

Gość eeeeee
Paulinki to zajebiste dziewczynki:)

Gość ciekawska hela
szkoda tylko że ktoś tu wymienił i moje prawdziwe imię:/

Gość ja nienawidze imienia
MARTA reaguje na nie alergicznie. Wszystkie Marty to pustaki, nie sa inteligentne ani madre zyciowo.

Gość koliuluhfxdvfdbvgsbgbv fd
jw Kaśka= zło

Gość ciekawska hela
o tak, marta to zło konieczne, ile mi życia napsuła w szkolnych czasach...:P

Gość ciekawska hela
a ja na co dzień muszę pracować z kaśką, w firmie zresztą jest ich kilka, ale tamtych zbytnio nie znam wystarczy mi że ta jedna mi życie zatruwa

Gość zaglądaczka
Marlena, Marzena, Bożena - takie prowincjonalne (bez obrazy) Elwira, Marta i Martyna zawsze mi się źle kojarzyły Wszystkie które przyszły z jakąś chorą modą: Nikola, Dżesika, Roksana itp. Co do Kasiek, Anek i Agnieszek - są to imiona ponadczasowe, dużo jest takowych z roczników 1978-1983 (tak mi się zdaje)

Gość mycha kicha
a magdy? magdaleny?

Gość ja znam pare
dziwczyn o imieniu magda i ani jednej nie trawie :o

Gość ja magdy znam dwie
chyba i obie podobne- takie nieprzebojowe, szare myszki, ciche, ale niestety zawistne, do tego niezbyt madre.

Gość ciekawska hela
magdy są różne, trochę roztrzepane, ale zaradne życiowo, czasem coś im odbija, ale są bardzo towarzyskie i łatwo się z nimi dogadać (pod warunkiem że nie strzelą focha bez powodu)

Gość co to za dziwne
Dla mnie Grażyna to najbrzydsze imię jakie może być. Poza tym znam jedną taką paskudną.

Gość nie Grażyna :)
A Grażynę wymyślił Mickiewicz i imię to oznacza właśnie piękność - od litewskiego 'grażus' chyba :) Ale fakt - brzydko brzmi. Coś temu Mickiewiczowi nie wyszło ;)

Gość Billiana Gates
Dla mnie najbrzydsze imiona to: ewka, agata, martyna, marta, olga, aśka, kaśka, magda, marzena. A z tymi puszczalskimi paulinami chyba jest coś na rzeczy bo tylko jedną w życiu znałam i właśnie w szkole miała opinię puszczalskiej:)

Gość nie Grażyna :)
A co myślicie o imieniu Pola?

Gość zaglądaczka
no i jeszcze Benita Proszę powstrzymajcie inwazję Majek, Natalek, Oliwek, Julek. Jest ich już za dużo. Wybór imenia dla dziecka jest strasznie trudny. Na szczęście mam synka, bo dla dziewczynki nie umiałabym wybrać.

Gość nie zwlekaj
a ja bym spytała - jak Wy dziewczyny macie na imię?

Gość o pola nazywa sie moja
mala kuzynka. Ma 3 latka i jest przeurocza. Nie dosc ze wyglada jak aniolek to jeszcze jest naprawde fajnym dzieckiem. To imie chyba jest jeszcze malo powszechne,ale bardzo fajne.

Gość niezalogowana furgonatka
ja joanna

Gość zaglądaczka
Były już Zosie, Antosie czemu nie Pola czyli Apolonia :)))))

ja nie znosze imion: marlena , marzena , iwona, zaneta, po prostu mi sie nie podobaja i tyle, a marlena nie wiem czemu kojarzy mi sie ze swinia, iwona troche tez. swojego imienia - katarzyna -tez nie znosze, bo jest po prostu glupie i jego polowe stanowi slowo katar:O

Ogólnie juz sobie upatrzylam dwa imiona. Ale nie jestem pewna które wybrac. Fakt moze troche dziwne ale nie mieszkam w polsce, maz nie jest polakiem, wiec chcialabym dac jej tak na imie by mogla wszedzie pojechac i zeby bylo latwo w wymowie. Myslalam nad ''Kira Leal'' lub ''Karolina Leal'' Wszyscy krytykuja sama niewiem czemu. Az tak straszne??

Ja mam na imie ''Cynthia'' (Syntia) jako dziecko nie znosilam tego imienia ale teraz bardzo mi sie podoba :)

Gość po co pytać
Jezeli nie mieszkasz w Polsce, to po co pytasz? Przecież na świecie jest tyle różnych imion, ludzie przemieszczają się, migrują tu i tam. Gdyby dobór imienia miał takie wielkie znaczenie, to było by chore. Wybierz takie, które jest dość uniwersalne w kraju w którym mieszkasz i już.

A pytam bo tak mi sie podoba! Poprsotu chcialam sprawdzic czy ktos wymieni imie Karolina. :)

a skad jest twoj maz? moze w jego jezyku sa ladne imiona? moj tez jest obcokrajowcem a corke bym chciala nazwac eleonora albo pochodne albo elisabetta :) ale ciagle zmieniam

Gość ejbisidiiefdzi
nienawidzę Patrycji (głupie cipy), Jolanty ( totalne pustaki), Roberta (wredne stwory), Paulina ( wredne strasznie) akurat Kaśki znam naprawdę fajne

Gość zaglądaczka
Ty jak się urodziłaś, to przecież nik nie przypuszczał, że z kraju wyjedziesz i czy ktoś będzie miał problem z wymową czy nie. Ważny kraj w którym żyjesz. Może warto poszukać jakiegoś ładnego, wspólnego dla Polski i kraju rodzinnego męża.

Mój jest dunczykiem. Kira u nas jest zadko spotykanym imieniem, no ale istnieje. Karolina juz mniej spotykanym, nawet bardzo zadko. Mi sie podoba Kira a mojemu mezowi znowu Karolina bo mówi ze fajnie tak po polsku Karolinka :D a na drugie chcemy dac na imie Leal.

Gość ja nie znoszę kobiet
o imieniu Grażyna - zdradliwe, fałszywe, prymitywne Iwony - materialistki , fałszywe