Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosteczki niebieskie

mam 25 lat i jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość elfica.h
ja mam 27 i tez jestem to żadna hańba, tylko dobrze o Tobie świadczy ----------- a tak przy okazji, bardzo proszę o głos; ------------>>> http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość puszka cointreau
A czy mogę mówić o sobie że jestem dziewicą? No bo w sumie, seksu jako takiego nie bylo....

Gość puszka cointreau
no jetsem;p a co?;p co znaczy ze jaki to ma znaczenie? w ogole to wydaje mi się że moja blona dziewicza byla baaardzo znikoma, albo w ogole jej nie bylo. więc tak na prawde jaka roznica. ważne jest chyba to czy uprawialam seks czy nie.

Gość obiektywna do bólu
na tym forum jest sporo prawiczków starszych od ciebie... a jeden pierwszego seksu zaznał dopiero w wieku 30 lat, pomimo że nie był żadnym pasztetem, no nic różni są ludzie i różnie im się życie układa, tyle w temacie

Gość puszka cointreau
no pisalam juz:) nie uprawialam seksu jako takiego. tylko minetki, lodziki itd.

ale powiedz mi czy ty kiedykolwiek naprawde dotykalas faceta??? tak wiesz, zeby byc naprawde blisko i czuc jego cieplo...?

Gość si si sliterii
seks opralny ma swój urok i łatwiej jest dojść

Gość jużniedziewica
Taaaaak...też czekałam na miłość (choć nie koniecznie na "tego jedynego" - po prostu na związek), długo...za długo! Aż w końcu też trafiłam na takiego, co to z góry mówił, że związku z tego nie będzie. Ale pociągał mnie choleeeeernie! I strasznie chciałam z nim iść do łóżka. Jak on zareagował...? Bał się, że się zakocham, że nie skrzywdzi i długo nie mógł się zdecydować. Ale w końcu mi uległ :) Niczego nie żałuję, bo to fajny facet był, w sumie nadal się kumplujemy i jest ok.

Gość si si sliterii
i seks wtedy jest lepszy taki bez zobowiązań?

Gość puszka cointreau
No tak:) to nie jest tak, że nigdy nic:) miałam kilka bardziej lub mniej poważnych związkow...

Gość puszka cointreau
też bym tak chciała...ale wiem, że się przywiążę, że bedę potem plakac jak nic z tego nie ywjdzie;/

puszka cointreau nie ma znaczenia czy jestes dziewica czy nie, dla mnie wazne czy widze w twoich oczach zar... jesli tak to ide dalej ps. w tamtym watku nie dostalas zadnej propozycji, chyba nieco sie zagalopowalas paczusiu... :D

a seks bez zobowiazan nie istnieje!!!!!!! poza tym tylko jak sie kogos kocha to sa motylki, inaczej to tylko mechanika...

Gość puszka cointreau
paczusiu?;p na pewno nie;d bardzo szczupla jestem:)

Gość si si sliterii
nie wtedy to bywa sztuka i zaspokojenie i pamieta sie dlugo

przyznaj sie ze nie chcesz seksu bez zobowiazan, wy kobietki uwielbiacie byc kochane i tylko wtedy doznajecie rozkoszy... takie juz jestescie, minetki i lodziki sa dobre dla dzieciakow...

Gość puszka cointreau
nie chce seksu bez zobowiazan bo to moj pierwszy raz bedzie.... a co zlego jest w minetkach i lodzikach?:| skoro oboje to akceptujemy to jest oki.

ale ja nic nie mowie... bawisz sie jak chcesz... ja wole zobaczyc kobiete ktora zwija sie z roskoszy na lozku mimo ze jej jeszcze nie dotknalem... uwielbiam to... lodziki i minetki moga sie przy tym schowac... :)

Gość si si sliterii
nieprawda oral jest ekstra

Gość puszka cointreau
no cóż, widocznie nie dojrzałam jeszcze.

Gość puszka cointreau
przede wszystkich chcialabym to zrobic z kims z kim bede juz dluzsza chwile w normalnym, oficjalnym zwiazku, z kim bede miala jakies palny na przyszlossc. tak normalnie wszytsko. a nie tak jak teraz, spotykam sie z kims dwa tygodnie, miesiac, jest wielkie wow, macanko, jest milo, ale zaraz sie to rozpada, bo ja koncze bo tak nie chce, albo facet konczy bo nic do mnie nie czuje i nie chce mnie krzywdzic;/

Gość skończony łajdak
Puszko...a jaka to z ciebie dziewica skoro minetki i lodziki były? Dziewictwo to nie tylko błona:P Nie miałaś tylko pełnego stosunku

puszka cointreau wiedzialem, mysle ze dobra z ciebie kobietka... jakiego faceta pragniesz? jak wyglada twoj idealny "kochanek"?

Gość skończony łajdak
Puszko proponuję wybrać fajnego gościa na seks i nie planować zbyt wiele. bo to romantyczne i fajne, ale mało realne...Sama widzisz jak przy macankach było

Gość puszka cointreau
ja to odbieram troszkę inaczej..... minetki i lodziki, to takie lajtowe, bez odpowiedzialnosci... a sam seks to juz nie tylko przyjemnosc, ale i odpowiedzialnosc wlasnie.... jej, nie ma idealow, nie mam zadnej wizji. to musi byc facet w ktorym sie po prostu zakocham tak na prawde.... a nie takie jak teraz, bezsensowne pseudozwiazki w ktore pakuje sie caly czas bo "a może to akurat ten, może potrzeba nam trochę czasu, może sie poznamy i okaże się że to ten". tak bardzo pragnę prawdziwej miłości, że boję się przegapić okazji i biorę co jest, od razu, bez zastanawiania sie.

Gość puszka cointreau
romantyczne, fajne i malo realne? czyli normalny zwiazek jest malo realny? czyli to wszytsko wyglada tak ze mam sie z nim przespac i tyle? bedzie fajnie, ale tylko seks?? to ma być tak ze widzi we mnie tylko fajan dupe do ruchania?