Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Ale mnie w niedziele wkurzył ksiądz!

Polecane posty

Bylam w niedziele z moja 8-letnia córka na Mszy swietej dla dzieci.na takiej Mszy ksiadz podczas kazania zbiera wszystkie dzieci pod Oltarz i z nimi rozmawia.Pytal sie dzieci na co czekaja podczas swiat a dzieci chórem krzykneły ze na Mikolaja.Ksiadz oburzony (bo oczekiwał pewnie innej odpowiedzi) wypalił prosto do dzieci-Mikołaj nie istnieje,to rodzice kłada pod choinka prezenty! Nosz kurwa mać!To ja tu mojej córce opowiadam historie o Mikolaju,o reniferach, o fabryce zabawek a ksiadz jednym zdaniem to wszystko zniszczyl:O Jak przyjdzie do mnie po kolędzie to sie go zapytam czy mu ulzyło że zabił w dzieciach cząstke magii Swiąt...

Gość ojojojoj zebys sie nie zdziwil
nie wstyd Ci dziecko oszukiwac??????????????????/

Nie wstyd bo to jest oszustwo w dobrej wierze.Ja tez wierzylam w mikołaja i uwielbiałam jak rodzice gasili światło,otwierali okno a potem pod choinka lezaly prezenty :)

NaMszy wiadomo,nikt nie ma odwagi krzyknac do ksiedza-ej,czlowieku,przystopuj troche :O Wkurzylam sie bo to "po świńsku" z jego strony.Za to co powiedzial,napewno Mikołaj do niego nie przyjdzie 😠

Gość andrzej doswiadczony 76
buhahaha... a to wam powiedział cipy pierrdolone i waszym bachorom bez mózgu. taki mikołaj jak ten chooj w czerwonym gównianym stroju to wstyd. chyba do straszenia dzieci swoją włochatą mordą się nadaje. weźcie spierrdalajcie i nie trujcie dzieciom o jakiejś fabryce zabawek i reniferach. Bo renifery to się choduje na mleko, mieso i skóry a zabawki każde dziecko widzi w sklepie na pierwszej lepszej ulicy. Brawo dla Księdza Przechuja :classic_cool: :D:D:D

Gość gniew
być może za moment moderatorzy się zorientują, że piszą i sobie sami odpowiadają a nowych tematów od ludzi z ulicy tu nie ma , zablokowane są nowe, czy cenzura na Białorusi ?

andrzej doswiadczony 76- pozwol ze kazdy rodzic bedzie decydował o tym w co wierzą jego dzieci. Nie kazdy dzieciak rozumie magie dawania sobie prezentow- ktora towarzyszy dorosłym.. +Wymysł o Mikołaju rozbudza wyobraźnie dzieci Zresztą co ja będe mówić :D Lejzi córka w sumie jest duża nie domyslila się już ze mikolaja nie ma? Bo przecież dzieciaki teraz nieobliczalne.. niektóre w 1 klasie krzyczą że miłokaja nie ma i już wszyscy o tym w klasie wiedza

Gość policzcie ilu tych pilotow byl
a ja bym mu wygarnol!! i na ucho powiedzial: bye,bye pieniazki na tace,a mialem dac 200 zl :D