Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaZkrainyCzarow

Odmowil mi kolejny raz

Polecane posty

Gość AlicjaZkrainyCzarow

Kolejny ranem łzy. Można zwariowac, mam 26lat a on 37. Nie uprawialismy seksu od 2tygodni, a przez ostatnie poł roku robilismy to srednio co poltora tygodnia z mojej inicjatywy bo mu przewaznie sie nie chcialo. Postanowil isc do lekarza, zrobic badania bo mu rzekomo zalezy na mnie. Ale czesto w klotni mowi ze mu sie nie chce i nie ze zachce i powinnam znalesc sobie kogos innego, kocham go....kiedys bylo inaczej....zawsze mial mniejsze potrzeby niz ja ale bylo inaczej....czuje sie brzydka, niechciana, mam depresje, a wiem ze sie podobam innym, mial dwuznaczna propozycje od kolegi z pracy ale nie skorzystalam- mam zasade ze nie zdradzam....ktos ma podobna sytuacje?

Gość AlicjaZkrainyCzarow
dwa tygodnie temu kochalismy sie i nawet nie doszedl, niby taki zmeczony po pracy ale na piwo ma ochote i ogladanie filmow, przytula mnie jest dobry ale nie czuje sie kochanka a jestem bardzo erotogenna lubie dlonie, lubie pocalunki jestem niespelniona i ciagle placze dobija mnie to

Gość AlicjaZkrainyCzarow
jestesmy po slubie 8 miesiecy.....wyszlam za niego bo go kocham bo gdy byl seks 2-3 razy w tygodniu bylo ok, teraz czuje sie jak nie wyzyta nimfomanka ktora codziennie mysli o seksie

a po co ci takie stare próchno, które jeszcze na dodatek bzykać nie może? :o

Gość AlicjaZkrainyCzarow
codziennie mam lzy, obiecuje sobie ze nie bede go meczyc, juz nie pytam sie czy bedziemy sie kochac ale kladac sie do lozka placze....

Gość AlicjaZkrainyCzarow
to jest jego wada.....najwieksza ale ma pelno zalet, nie jestem zwirzeciem aby sie kirowc tylko popedem ale to takie wazne, ogladamy fajne filym tam ludzie sie kochaja, pieszcza jak na to patrze to juz mi sie rzygac chce bo jestem mloda i tez chce od zycia czegos

a, jak to mąż to współczuję... w takim razie zapytaj go czy przed ślubem się zmuszał żeby do ślubu w ogóle doszło :O:O:O

Gość AlicjaZkrainyCzarow
przed slubem sie niby nie zmuszal rozmawiamy o tym problemie czesto on sie juz wkurza, nie chce juz go naciskac, przed slubem tez mial mniejsze potrzeby bo mogl np. 3 razy w tygodniu ale tylko po jednym razie dziennie gdzie niektorzy moga wielkokrotnie po tym zauwazylam ze cos jest nie tak, poprzednia zona tez odeszla od niego bo myslala ze on ja zdradza bo nie uprawial z nia seksu, ma cos z psyxhika ale myslalam ze u nas bedzi einaczej.... jutro idzie robic badania i po swietach do seksuologa widac ze mu zalezy ale sie stresuje tym tez....widzialam jak plakal, tylko ze ja juz nie moge

Gość AlicjaZkrainyCzarow
teraz dzwonil i przepraszal za to co mowil wczoraj ze nic sie nie zmieni itp. ze mu zalezy ale boi sie ze nic z tego nie wyjdzie ehhhh.....

uważam że cię oszukał, albo wyszłaś za mąż z desperacji... wydaje mi się że on ma jakiś problem o którym wie ale nie raczył cię poinformować... i na razie przygotowuje cię tymi tekścikami "że nic z tego nie wyjdzie" itp.

Gość AlicjaZkrainyCzarow
mam metlik w glowie

Gość całkiem inaczej
Fatalnie masz...No nic, trzeba czekać na opinię seksuploga. Coś ewidentnie nie gra. Facet jest w sile wieku i nie powinien miec takich problemów. Może mieć też nagły spadek popędu ze stresu, genetycznie albo z innej przyczyny. Specjalista powinien pomóc a jeśli nie, powinnaś zmienić partnera. Nie ma sensu się dobijać. Chyba, że pasuje ci miłośc i małżeństwo bez seksu

Gość jest paskudny ten portfel
a może on jest gejem?

Gość nudny
alicja podaj gg to pogadamy :)

Gość Ada34
Cóż 37-latek nie będzie już tak jurny jak w wieku 25-lat. Niestety z wiekiem spada libido mężczyzn a u kobiet podobno rośnie. Mój mąż jak miał 25 lat to codziennie chciał, teraz w wieku 37-lat to mu starcza raz w miesiącu ale mi też nie chce sie częściej. Natomiast Alicji mogę jedynie powspółczuć bo żaden seksuolog nie pomoże jej mężowi, będą się tylko męczyć we dwoje. Co może pomóc to tylko kochanek albo wymiana męża :)

Gość officeteam505
to nie wiek, przyczyna lezy gdzies indziej, moj maz ma 44 lata i chce codziennie, tylko, ze mnie sie juz nie chce

Gość egoisia
ja mam 25 on 38. tez wiem ,ze mam mniejsza ochote...ale teraz poprostu z racji choroby....widujemy sie raz na miesiac czasem co 2 tyg bo sluzba nie drozba, ale wtedy zawsze jest seks codziennie. ale to normalne ze faceci w tym wieku nie bzykaja sie codziennie