Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdamjgmda

czy mogę już dzisiaj upiec snikersa?

Polecane posty

Gość jdamjgmda

tam jest budyń i nie wiem czy się nie zepsuje jak myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem warszawianka
do maja napewno się nie zepsuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Myślę, że możesz. Ja snikersa zamrażałam nawet, a po odmrożeniu, jak świeży. Zamrażałam w kawałkach, trochę większych, nie takich jak na jedną porcję dla jednej osoby na raz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jdamjgmda
tylko ja nie chce zamrażać. Chciałam upiec go jutro ale będę miała inne ciasta do zrobienia i mam nadzieję że jak dam go do lodówki to wytrzyma mi przez całe święta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kasiuunnia
Napisz przepis na snikersa.Prosze slicznie,jadłam u znajomej był przepyszy,nie chciała zdradzic przepisu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×