Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerf nie z tej bajki

czy warto zaprosić dziewczynę na sanki?

Polecane posty

Gość taki sobie prawiczek
Oczywiśće, że tak o ile naprawdę tego chcesz. Dziwny dylemat :O 🖐️

Gość fajny pomysł
pod warunkiem, że ta dziewczyna nie jest jakąś paniusią, która ciągle w szpilkach chodzi....bo może Cie wysmiac....ale jak mowiles ze smigaliscie po placach zabaw to znaczy ze chyba jest ok... ja bym sie cieszyla...zabieraj ja!!! tylko czy macie snieg? bo u mnie wszystko sie topi, a na takim brudnym to nie bardzo

@ fajny pomysl pisałem,że na huśtawkach śmigałem ze swoja kolezanką, a nie dziewczyną. A moja luba nie chodzi wiecznie na szpilkach i nie zadziera nosa no fakt, warunki śniegowe się pogarszają...

Gość zaproś zaproś
ale z bitwą na snieżki uważaj bo jak dziewczyna dostanie po twarzy to będzie koniec zabawy, płacz i fochy :P a jak nosi okulary to lepiej jej tego nie proponuj

Gość zabawne zestawienie
Sanki - super pomysł, mam 36 lat i też bym chętnie poszła :D Tylko może bez tego nacierania ;)

Gość poszłabym na sanki
Ale świetny pomysł! :) (jak jej sie nie spodoba to masz tu już listę dziewczyn, które byłyby zachwycone :P )

Gość stigma
Jak się śnieg stopi to bierz na łyżwy koniecznie!

Gość ja odwrócę pytanie
rewelacyjny pomysł bez względu na wiek:):classic_cool:

Gość oskarżonym przez życie
Dziewczyny, laski a czy w lato i wiosnę Wasi faceci zabierają Was na place zabaw, gdzie wspólnie huśtacie się na huśtawkach albo on Was popycha byście wysoko się bujały? i nie zważacie na to, że ludzie ze swoimi pociechami mogą się dziwnie spojrzeć na te Wasze dziecięce frajdy, często nawet mając za złe, że zabieracie miejsce dla ich dzieci czy nawet przez spore kilogramy psujecie te przyrządy? A czy w takich sytuacjach Wasi faceci wskazują na te radosne, umorusane dzieciaki w piaskownicach, na zjeżdżalniach i mówią do Was: "Mam nadzieję, że niedługo przyjdziemy tu z naszym własnym synem/córką i będziemy się bawić we troje" czy "Zobacz jakie piękne dzieciaki. Chciałbym mieć takie z Tobą, z tym, że jeszcze piękniejsze" ?

Warto:) Ja do tej pory bawię się śniegiem a mam już 26(prawie 27)lat ...mam ułatwienie ...zawsze zabieram dzieciaki sióstr:)

dziś byliśmy na sankach! dawno się tak nie wybawiliśmy. :) :) jutro napiszę większą "relację".. polecam Wam jeśli macie odpowiednie warunki śniegowe!!!