Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaa19

Trening i dieta dla początkującej dziewczyny.

Polecane posty

Gość malutkaa19

Witam, założyłam temat o treningu i diecie dla początkujących ponieważ chcę drastycznie zmienić swoją sylwetkę. Odchudzić się i nabrać kształtów fitness. Osoby zainteresowane, lub mogące coś pomóc zapraszam do dieta http://www.sportbb.pl/viewtopic.php?f=7&t=6470 trening http://www.sportbb.pl/viewtopic.php?f=12&t=6469 Zapraszam do śledzenia i trzymania za mnie kciuków. Pozdrawiam.

Gość kurcze ja mam taką sylwetkę
pisałam do ciebie na tamtym

Gość xennaa
Dużo będzie zależeć od charakteru, jak się dostosujesz i posłuchasz rad i nie wykruszysz po 3 tygodniach to osiągniesz cel a nawet i więcej niż myślisz. Wiem to po sobie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

nono, powodzonka - ja na Twoim miejscu zrezygnowałabym z podjadania, bo to bez sensu :) no i tak jak ktoś Ci tam napisał, lepiej jeść mniejsze porcje, a częściej :) dawaj znać jak leci;p

Gość heeeehhhheeefs
czy to forum "sportowe" naprawdę tak cienko przędzie, że musi się "reklamować" gdzie się da?

Gość na wielu
Twój stary słabo przedzie. Zajmij się sobą.

Gość heeeehhhheeefs
Oho, uraziłam spamerka?

Gość przecieżtujestspam
Przecież tu jest 99% spamu A ten 1% niemądrych lata po forum i wytyka, że ktoś gada sam ze sobą, że ktoś linkuje. Przecież po to to forum jest. Inaczej tu by nikt nie pisał. Wyobraź sobie moderatora, co pilnuje tego i nagle jest ład i porządek. Ale tylko 2 tematy. Więc po co się udzielać wytykając komuś ? chcesz forum bez spamu idź gdzie indziej.

Gość DorianY
malutkaa19 mam nadzieje, że Ci się uda. Trzymam kciuki. Pozdrawiam.

Gość udasięuda
Twarda dziewczyna da rade.

Gość dla początkującej
w poniższych linkach znajdziesz wszystko co Ci będzie potrzebne do treningu sportowego & rekreacyjnego. Powodzenia i odpisz mailem jak poszło. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość przecieżtujestspam
bogato.

Gość bdbdbdbd
Ale fota.

Gość udasięuda
Super ćwiczonka dodali, chyba sama skorzystam i zacznę ćwiczyć od nowego roku.

Gość sdgbfgdasgkjshakjdkjshd
a Ty masz tylko 148 cm wzrostu?!

Gość malutkaa19
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem, i tym co trzymają za mnie kciuki. Myślałam iż znajdą się tutaj osoby cokolwiek kumające temat treningów i diety. Ale niestety, kilka huczących zarozumiałych bajkopisarzy poziomu zerowego. Dziękuje ale nie będę już tu pisać. W tym forum co podałam link mam kompletną pomoc, osób znających się i wyglądających jak trzeba. Pozdrawiam.

Gość pffffffffpffffffffffpff
Jak tam masz wszystko to po cholerę tutaj przylazłaś? żeby naśmiecić i naspamować, nieprawdaż? Wy naprawdę myślicie, że takimi durnymi tematami podbijanymi kretyńsko sobie nabijecie to nieszczęsne forum?

Gość pffffffffpffffffffffpfff
pffffffffpffffffffffpff , ty jesteś jakis super debill, ej serio. Szkoda słów, o czym ty gadasz - piszesz. Zadzwoń do siebie i się pożal na boku.

Gość pffffffffpffffffffffpff
Spamerku, nie nerwuj się tak :D

Gość Sceliinka
spokojnie, dała radę.

Gość madzinia punia
pytam o wyniki

Gość bnika
słabiutko

Gość danielaH
talia osy

Gość mateodrobne
pewnie się nie udało jak każdej z tymi mocnymi postanowieniami. Jedno i to samo a efektu nie widać. Takie liche charaktery i słomiany zapał.

Gość ta dieta jest ponoć dobra
polecam dietę bardzo zdrową i skuteczną , bez jo jo