Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert ygcygc

Czy facet może miec zmarszczki?Mam 23 lata i juz mi sie robią na czole, koło ust

Polecane posty

Gość Robert ygcygc

i oczu, czy nie przestaje być przez to atrakcyjny?

Gość Cmonn
taa dodaja uroku :D kobiety mowia na to '' trzeba go wymienic na nowszy model'' i seks z mlodszym :D:D

Gość Robert ygcygc
Ale żeby w tym wieku? rzadko sie patrze do lustra, dzisiaj tak z nudów oglądałem morde po goleniu i już jakieś początki widze, to co to będzie koło 30 a nie mam jeszcze żadnej dziewczyny

Gość ciekawska?
UUUUU, 23 lata i zmarszczki. Moj maz ma 45 i jeszcze ich nie ma....

Gość Cmonn
nie przesadzaj tez mam na czole i od huj@@@ pod oczami i nie placze a jestem mlodszy od ciebie :D

Nie no to koniecznie musisz sobie już jakiś krem +20 kupić, bo lepiej to już nie będzie :p :) Wyluzuj mężczyźnie zmarszczki nie przeszkadzają. :)

Gość ale masz dylematy
no to kiepsko, nawet trzydziechy nie masz a już sie sypiesz w wieku 25 lat wróżę zakola...więc szybko zapłodnij jakąś pannę

Gość magdasragda
facet nie powinien mieć zmarszczek, jak ma to znaczy że z jego penisem już coś nie tak

Gość gość
Uważam, że mężczyźni powinni dbać o swoją skórę w takim samym stopniu jak kobiety i nie jest to powód do wstydu, a wręcz przeciwnie. Skóra na twarzy mojego męża przestała być jędrna i miał widoczne bruzdy nosowo-wargowe. Namówiłam go na zabieg nitkami liftingującymi w MTTestetice i teraz wygląda dużo młodziej i znacznie poprawiła się jego samoocena. Polecam wszystkim panom

Gość gość
Uważam, że mężczyźni powinni dbać o swoją skórę w takim samym stopniu jak kobiety i nie jest to powód do wstydu, a wręcz przeciwnie. Skóra na twarzy mojego męża przestała być jędrna i miał widoczne bruzdy nosowo-wargowe. Namówiłam go na zabieg nitkami liftingującymi w MTTestetice i teraz wygląda dużo młodziej i znacznie poprawiła się jego samoocena. Polecam wszystkim panom

Gość gość
pewnie palisz, kiepsko się odżywiasz i masz głupkowatą mimikę twarzy chłopie, mam 40 lat i prawie zero zmarszczek zacznij używać kremów z filtrem, nawilżających i przeanalizuj jakie masz nawyki np. czy nie robisz głupich min typu unoszenie brwi, krzywienie się itp