Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passodoble be

Czy juz byłyście/byliście u Swiatecznej spowiedzi?

Polecane posty

Gość Passodoble be

A jak tak,to jakie grzechy wyznawałyście?

Gość ivv11
nie byłam, idę jutro - grzechy wyznam swoje

Gość Cmonn
nie byłem bo nie grzesze :D

Gość pajace i barany
nie. przeczytaj książkę "Byłem księdzem", może i Ty za rok nie pójdziesz, owieczko/

Gość wyznaje sie własne grzechy
[zgłoś do usunięcia] pajace i barany nie. przeczytaj książkę "Byłem księdzem", może i Ty za rok nie pójdziesz, owieczko/" wyznaje sie własne grzechy a nie jakiegoś faceta który nie umiał dotrzymać złożonej przysięgi i teraz książką próbuje szukać winnych.

Gość taki sobie prawiczek
jestem szatanistom i nie chodzę do spowiedzi :classic_cool:🖐️

Gość asaolyo890o807sasas
pajacu i baranie, a Ty przeczytaj Biblię, może na Wielkanoc pójdziesz :) a grzechów nie powinno się mówić nikomu poza księdzem. Jak nie wiesz jakie mogą być to poszukaj w pamięci 7 grzechów głównych, 5 przykazań kościelnych i 10 przykazań Bożych.

Gość a ja juz ponad 2 miesiace
nie chodze dos powiedzi od X lat i bardzo dobrze mi z tym :)

Gość jak przeczyta biblie
to wyczyta tam takie rzeczy jak: 22 Jeśli się znajdzie człowieka śpiącego z kobietą zamężną, oboje umrą: mężczyzna śpiący z kobietą i ta kobieta. Usuniesz zło z Izraela. 23 Jeśli dziewica6 została zaślubiona mężowi, a spotkał ją inny jakiś mężczyzna w mieście i spał z nią, 24 oboje wyprowadzicie do bramy miasta i kamienować ich będziecie, aż umrą: młodą kobietę za to, że nie krzyczała będąc w mieście, a tego mężczyznę za to, że zadał gwałt żonie bliźniego. Usuniesz zło spośród siebie. 25 Lecz jeśli mężczyzna znalazł na polu młodą kobietę zaślubioną, zadał jej gwałt i spał z nią, umrze sam mężczyzna, który z nią spał. 26 Młodej kobiecie zaś nic nie uczynisz. Młoda kobieta nie popełniła przestępstwa godnego śmierci. Wypadek ten jest podobny do tego, gdy ktoś powstaje przeciw bliźniemu swemu i życia go pozbawi: 27 znalazł ją na polu, młoda kobieta zaślubiona krzyczała, a nikt jej nie przyszedł z pomocą. 28 Jeśli mężczyzna znajdzie młodą kobietę - dziewicę niezaślubioną - pochwyci ją i śpi z nią, a znajdą ich, 29 odda ten mężczyzna, który z nią spał, ojcu młodej kobiety pięćdziesiąt syklów srebra i zostanie ona jego żoną. Za to, że jej gwałt zadał, nie będzie jej mógł porzucić przez całe swe życie. Pwt Prawa 22:22-29 przekład Biblii Tysiąclecia.

Gość services109
Nie byłam i nie pójdę.. jakoś w tym roku nie czuję takiej potrzeby

Gość asaolyo890o807sasas
i wyczyta tam i takie rzeczy: Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. Idźcie i starajcie się zrozumieć, co znaczy: "Chcę raczej miłosierdzia niż ofiary". Bo nie przyszedłem powołać sprawiedliwych, ale grzeszników. i takie: Śmiało więc mówić możemy: Pan jest wspomożycielem moim, nie ulęknę się, bo cóż może mi uczynić człowiek?3 i coś dla zakochanych: Żonę dzielną któż znajdzie? Wartość jej daleko większa niż korali. Ufa jej serce tego, kto ją ma, i nie brakuje żadnego zysku. Odpłaca mu dobrem, a nie złem, przez wszystkie dni swego życia. Stara się o wełnę oraz len i pracuje nad wszystkim, co sprawia rozkosz jej rękom. Jest jak okręt kupiecki. Z daleka sprowadza swą żywność. Wstaje też, gdy jeszcze jest noc, i daje pokarm swym domownikom, a wyznaczony dział swym dziewczętom. Myśli o polu i je nabywa; z owocu swoich rąk sadzi winnicę. Przepasuje swe biodra siłą i wzmacnia swe ramię. Wyczuwa, że jej poczynania handlowe są dobre; jej lampa w nocy nie gaśnie. Ręce swoje wyciąga po przęślicę i jej ręce trzymają wrzeciono. Dłoń swą wysuwa ku uciśnionemu, a swe ręce wyciąga do biednego. Nie boi się o swych domowników, jeśli chodzi o śnieg, bo wszyscy jej domownicy są ubrani w podwójne szaty. Sporządza sobie nakrycia. Jej odzienie jest z lnu i wełny barwionej czerwonawą purpurą. Ten, kto ją ma, jest znany w bramach, gdy zasiada ze starszymi kraju. Zrobiła nawet szaty spodnie, i je sprzedawała, a pasy dała kupcom. Siła i wspaniałość są jej odzieniem; i śmieje się z dnia przyszłego. Z mądrością otwiera swe usta, a na jej języku jest prawo lojalnej życzliwości. Czuwa nad biegiem spraw w swoim domu i nie je chleba lenistwa. Jej synowie wstają i zwą ją szczęśliwą; powstaje ten, który ją ma i ją wysławia. Wiele córek dzielnie sobie poczyna, ale ty przewyższasz je wszystkie. Wdzięk bywa fałszywy, a uroda próżna; lecz niewiasta, która boi się Jehowy ta zapewnia sobie sławę. Dajcie jej z owocu jej rąk i niech dzieła jej nawet w bramach ją sławią. i wiele wiele innych:) czytaj całą Biblię, nie tylko te fragmenty podane na Twoich ulubionych forach:)

Gość ania hsdbckhebcvvvtt
a ja byłam ale nie wiem czy jeszcze pójde kiedyś, mam uraz od wczoraj