Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaMama3666

Proszę o POMOC proszę

Polecane posty

Gość samotnaMama3666

Czu są tu ludzie, którzy mają jakieś niepotrzebne ubrania, materiały? Nie mam pieniędzy ubrań nie kupuję od lat. Ale jestem zdolna umiem szyć. Przerobię starą koszulę w super bluzkę, sukienkę. Proszę nie ważne jaki rozmiar mogą to być każde ciuchy, szmatki, skrawki materiałów. Moje dzieci nie mają w czym chodzić. Nawet jeśli macie coś z dziurą, przetartego - to nic. Ja i tak wszystko przerabiam, szyje na nowo potrzebne są mi tylko materiały. Znajdzie się ktoś kto zechce pomóc?

Gość Lilikaka
ja mam trochę rzeczy.

Gość samotnaMama3666
O jak miło:)

Gość samotnaMama3666
Gotowe, dobre ubrania to jednak problem. A ja nikomu nie chcę stwarzać problemów. Mieszkamy w Warce. A moje dzieci mają 14 i 10 lat.

Gość Pomarańczowy gołębnik
FAJNA PROWOKACJA, to sprzedaj komputer i będziesz miała kase

Gość samotnaMama3666
Pieniądze na jedzenie mam. Ale na tym co mogę to oszczędzam. Umiem szyć więc chcę szyć sama. Organizuję sobie sama materiały, ale pomyślałam, że może ktoś mieć coś niepotrzebnego więc chętnie przyjmę. Sprzedaż komputera czy telewizora to nie jest rozwiązanie. Przypływ gotówki będzie na chwilę. A ja patrzę w przyszłość. Dzieci przez cały rok trzeba w coś ubrać, dzieci się uczą i jednorazowo kilka set złotych mi nic nie da, bo co potem? Nie chcę nic sprzedawać, bo dzieci się uczą, a do szkoły komputer bardzo jest przydatny. Bardzo często mają zresztą różne prace do wykonania z informatyki prezentacje itp. A za nasz 12letni komputer wzięłabym grosze, albo i żaden kupiećc by się nie znalazł.

Gość maturks4
"Biedna" krawcowa, kiedy to zawód deficytowy? Szycie na miarę daje teraz krocie i jeszcze klientki się proszą!!

sama mam nie najlepsza sytuacje, ale moglabym sie ciuchami podzielic. mozesz mi podac maila? chcialabym sie z toba skontaktowac bez swiadkow.

Gość Lilikaka
oooo byłam w warce:) a raczej obok w Czersku na zlocie Sokoła:)

podaj jakies namiary na siebie - chetnie wysle kilka ciuszków które mi nie potrzebnie tylko zabieraja miejsce w szafie:( albo tu masz mojego meila kenczastyk88@ wp.pl :) tylko odrazu informuję ze moge zrobic to w przerwie miedzy swietami sylwestrem bo nie jestem teraz u siebie:)

ja teraz tez niestety nie mam pieniedzy, bo strracilam prace.. ale po nowym roku moglabym cos wyslac, 10 zl mnie nie zbawi, a inni mi tez pomagaja.

Gość samotnaMama3666
z zawodu nie jestem krawcową. Ludzie szyją sobie w zakładach krawieckich u poleconych osób. Klienta nie łatwo znaleźć zresztą dzieci nie są wymagające, a nie wiadomo czy komuś by się spodobało to co robię. Pracuję w sklepie, a z zawodu jestem instruktorem kulturalno oświatowym po studium.

Gość jidhd
jakiej płci masz dzieci?

Gość samotnaMama3666
adres e-mail rafalikmarzena@wp.pl jeśli ktoś się chce skontaktować.

Gość samotnaMama3666
dwie dziewczyny:)

Gość samotnaMama3666
Gdyby osoba była jakaś z Warszawy lub bliskiej okolicy Warki to chętnie osobiście odbiorę to co chcecie mi ofiarować by nie narażać nikogo na koszta przesyłki. Będę z dzieciakami w święta w Warszawie u rodziny.