Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggggda

Co zabrać do Kairu?

Polecane posty

Gość maggggda

Witajcie, wybieram się na sylwestra do Kairu i mówiąc szczerze nie mam pojęcia jakie ubrania powinnam zabrać. Może ktoś z Was był o tej porze roku w Egipcie i może powiedzieć mi co nieco o pogodzie? Pozdrawiam

Gość Facet_po_30
Turban i węża.

Gość maturks4
Ładną sukienkę (krótką) na zabawę, a poza tym spodnie, kilka bluzek z długim rękawem ale nie grubych, sweter. No i to co na drogę przy zmianie klimatu. Najważniejszy ROZUM, żeby się nie zadawać z brudnymi arabami

moja znajoma była w Kairze i opowiadała że myślała że znalazła się w piekle , widzała np martwą rozdętą krowę pływającą w kanale w środku miasta...a parę metrów dalej kąpały się dzieci

Gość maggggda
Facet_po_30 węża nie, bo węża mój facet ma w gaciach

Gość drabina bezsczeblowa
weź gumki do seksu

Gość dobre i to co sie ma
Bylam w Kairze na wycieczce z Sharm el Shaik, zwiedzalam muzeum, piramidy w Gizy itd....ale widzac syf na ulicach i niedokonczone budowle, myjacych ludzi sie w Nilu, nie moglam nic przelknac podczas obiadu, jaki zaserwowano nam w jednej z restauracji....do tego kelner serwetka wycieral pot z czola a potem ta sama serwetka patelnie .....bleeee tragedia u nich z higiena, moze w hotelach trzymaja jakis poziom, ale tak poza tym nieciekawie :o

Gość ale_draka
A ja jak bylam w Kairze to zostalam zwabiona przez atrakcyjnego araba do jego wigwanu i wtedy przezylam swoj pierwszy anal.

Gość dobre i to co sie ma
Budynki mają niedokończone, bo wtedy się podatków nie płaci - WIEM, ale jak to wyglada :o zdecydowanie wole cywilizowane bardziej klimaty, owszem zobaczyc piramidy i wrocic ....

Gość Fanananana
Jakiś bardzo gruby kożuch bo podobno tam białe niedżwiedzie o tej porze roku będą.....a pozatym... to nic...dasz paru zgredom bogatym to cie sam tego fakt rozgrzeje:classic_cool::classic_cool: