Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozrabiakaOla

Proszę o pomoc TEMAT DLA INFORMATYKA ITP

Polecane posty

Gość rozrabiakaOla

Otóż 2 miesiące temu nie miałam dzwięku w laptopie bo niechcący skasowałam sterownik. Kilka dni pozniej zainstalowałam nowy, było wszystko ok i działało lecz pewnego dnia, po odłączeniu słuchawek dźwięk był tylko w nich, i od tej pory nie działają mi głośniki w laptopie. (nie mam głośników podłączanych ). Czy muszę od nowa cos instalować? Czy jak kupie głośniki stojące to będzie dzwięk słychać?

Gość rozrabiakaOla
Nie mam... Już ponad miesiac się męczę z tym i musze słuchać tylko przez słuchawki

jeśli masz xp to panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka audio i głos i sprawdź tam ustawienia czy przypadkiem nie masz ustawionych tylko słuchawek jako urządzenie odtwarzające. możesz też przeinstalować sterowniki

Często psuje się gniazdo słuchawkowe zwyczajnie wyrabia się. Dźwięk jest jedynie w słuchawkach. Zdarzało się kiedyś że uszkodzeniu ulegało wyjście karty dźwiękowej ale wtedy jest bardzo Cicho.

Gość rozrabiakaOla
męska rzecz- czyli to może być to gniazdko? mam je troche połamane od 2 lat

Jestem prawie pewny. Diagnoza na odległość to jak umawianie się przez sympatię czasem można się ostro zdziwić :classic_cool:

Gość rozrabiakaOla
hahah :D niezle porównanie :D

Gość rozrabiakaOla
Miałam kilka takich przypadków:D nie było aż tak zle ale bywają palanty ;P hihi :D a co Ciebie takiego strasznego spotkało? :D