Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieta i po swietach

Mam dość ludzi . Tegoroczne świeta spędzam samotnie w Pradze :)

Polecane posty

poznalam dwojke ludzi na czacie , z Czech ,spedze z nimi swieta - pokaza mi miasto i w nocy szalona noc w klubach :)))) mam dość prezentów , przygotowań , udawanych uśmiechów do ciotek ,wujków , jutro wyjazd :))

po tym ja ociec się do mnie dobierał po pijaku, a matka ukradła z kurtki pieniądze to tak napradwę nie ma czym z nimi gadac, brat mieszka w gdansku i sra na nas rzadkim kałem, wreszcie odpoczne od tych bydlakow

Gość masz racje
Wesolych swiat

tak tak podszywie wyżyj się :D juz nic mnie nie wyprowadzi z rownowagi ,mam zbyt dobry humor :classic_cool:

A tak na poważnie,to nie boisz się jechać do obcych ludzi z netu?Nie boisz się że w zamian za pokazanie miasta to będą czegoś chcieli w zamian?

Bez przesady , rozmawialiśmy na skajpie , znam ''podstawowe ''zasady bezpieczeństwa by nie spotykać się poza miejscami publicznymi :) rozmawiamy od kilku tygodni i raczej w trumnie nie wrócę ;)

Ale pzecież będą po Pradze jeździć swoim autem.Więc co za problem żeby cię wywieść do lasu,albo podać ci pigułkę gwałtu?A po za tym niby po co mieli by się tobą zajmować obcy ludzie?Jaki mieli by niby w tym interes,żeby zapraszać obcą dziewczynę z Polski?

zresztą juz tam kiedys byłam, znam miasto, poza tym nie wiem jakie by mi tam niebezpieczenstwo groziło, bo jestem trochę puszysta, chyba pies by tylko się na mnie połakomił, i to tylko wtedy, gdy włożyłabym palec do pochwy i dala mu powąchać hihi, juz kiedys tak zrobiłam,ale bylo smiechu

nie bede z Toba dyskutowala :) Spotkalam sie z dziesiątkami ludzi z internetu i nikt mi krzwydy nie zrobil , wiec nie rozumiem czemu teraz mialoby mi sie cos stac :D

Gość karuzela z madonnami
do autorki topiku: jestes nienormalna

widze ,ze gimnazjalisci wrocili ze szkoly :) dalsza dyskusja nie ma sensu . Pozdrawiam i wesolych swiat :)