Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INTiEj

ALE ŻEBY KUPA;/;/

Polecane posty

Gość INTiEj

hej psize z takim dziwnym zdarzeniem a raczej szokiem jaki przezylem otóż mam dziewczyne jestesmy razem 5 lat nocowalem u niej wweekend rano poszla do lazienki niby wziac prysznic wrocila w bieliznie czasem lubimy sie wyglupiac czyli np wsadzam jej reke w gacie z tylu i lapie za posladki tym razem chwycilem ja zanim doszla do lozka i chcialem zrobic to samo ale....moj palec byl brudny;/ od kupy...po czym ona sie zaczerwienila i powiedziala ze od jakiegos czasu ma problem z jelitami i nie kontroluje pewnych rzeczy mowie wam serio to nie prowo neiwiem co zrobic do konca dnia mialem obrzydzenie jak o tym pomyslalem ....bardzo mi jej zal ze jest chora szkoda tylko z emi o tym nie powiedziala nawet...to takie..niekomfortowe....

Gość INTiEj
co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość INTiEj
wtopa straszna...nie spodziewalbym sie tego w zyciu...

Gość przecinekXXXX
dałbyś przygłupie choc parę przecinków,bo się tego czytac nie da

Gość INTiEj
pisalem w nerwach bo niewiem co mam o tym myslec moze waszym dziewczynom tez kiedys zdarzyly sie tego typu"wpadki" niewiem ...

Gość INTiEj
ona jest chyba zalamana widzialem na gadu z ema smutne opisy telefon ma wylacozny ja rozumiem ze jest jej glupio nie zostawie jej z powodu tej przypadlosci ale myslalem z epwoie mi wczesniej ze jest na cos chora a tu takie cos...teraz wiem ze dosc szybko sie nie zblize do niej fizycznie...

Gość lonaaaaaa
jestes podly ;/

Gość INTiEj
dlaczego? nie mowie przeciez ze ja zostawie ani niewiem ze jej nie przytule poprostu ehh gdybyscie byly w takiej sytuacje drogie Panie gwarantuje ze mialybyscie lekki wstret do ponownych wyglupów

'mogla powiedziec...', malo kto powiedzialby o takiej przypadlosci, to dosyc wtydliwe, nikt nie chcialby sie z tym kims dzielic. nie wiem co bym teraz zrobila na jej miejscu, na pewno byloby mi cholernie wstyd..

Obrzydzenie? a ty nie robisz kupy? Dziewczyna ma problem, jest chora.. powinieneś ją wspierać i pomóc. Jeśli byś ją kochał to na pewno by Cię to nie obrzydziło..

Gość INTiEj
wystarczy gdyby powiedziala mi o tym ze ma problem z jelitami i ze nie cche abysmy sie wyglupiali w taki czy inny sposob wiem z eona sie boi tego ze powiem to kolegom czy cos ale nie jestem taki poprostu jestem w szoku

Gość lonaaaaaa
teraz wiem ze dosc szybko sie nie zblize do niej fizycznie... :/ Naprawdę jestes podły

a pomyśl gdyby przytrafiło się to Tobie, to powiedziałbyś jej o tym? Czy raczej wstydziłbyś się, albo bał się, że ona się obrzydzi.. a ty ją tak potraktowałeś..

Gość derdyeye
choroby jelit są straszne, nie stresuj swojej dziewczyny,pomyśl jakbyś się czuł na jej miejscu

Gość INTiEj
to ze sie kogos kocha nie znaczy ze trzeba nosic na palcach jego kupe co nie?a obrzydzenie mnie wzielo no bo jak wiadomo nie codziennie ktos ma tam ..kupe....nie chce aby ona sie zamykala w sobie aby sie zalamywala aby wylaczala telefon chcialbym do niej pojechac ale wiem ze nie bedzie chciala rozmawiac mysle ze nei jeden mezczyzna powiedzialby ze co to ma byc i by byl sklonny ja zostawic ja ja kocham i nie chce tego robic

Gość Billiana Gates
Chłopak ma rację. Dziewczyny nie róbcie kupy, siku i nie wymiotujcie bo to obrzydliwe! Tylko facet ma prawo bekać pierdzieć i s.r.a.ć. ! Jak macie wstydliwe choroby to idźcie do kanału bo jak facet się dowie to nie będzie chciał się do was zbliżyć. Ps. współczuję twojej dziewczynie, że ma takiego chłopaka, ile ty masz lat? 15? :/

Gość INTiEj
jestesmy i zawsze bylismy ze soba szczerzy i kazdy jej problem byl dla mnie wazny wiec czy bym jej powiedzial o tym? hmm mysle ze w jakis delikatny sposob probowalbym a ona zna mnie na tyle dobrze ze wie ze poszedlbym z nia nawet do lekarza czy posiedzial przy niej gdyby chciala a nie powiedziala mi nic czekajcie wlaczyla telefon zadzwonie do niej

Gość Kaczor zwany kaczką
Niejeden mężczyzna zostawił by dziewczynę bo ma problem z jelitami?? O rany ty chyba nawet tych 15lat nie masz

Gość lonaaaaaa
mysle ze nei jeden mezczyzna powiedzialby ze co to ma byc i by byl sklonny ja zostawic śmiechu warte Przypuszcam ze masz 17-20 lat

Wytłumacz jej, że to akceptujesz, ona musi to poczuć. W innym razie nie będzie mogła już nigdy czuć się przy Tobie swobodnie.

Gość stary chłop a pierdoła
Czego się spodziewałeś w majtach, śmiej żelków?

Gość INTiEj
zadzwonilem do niej i powiedziala zebylo jej na tyle wstyd i myslala ze ja zostawie ehh teraz to chyba do niej pojade.. nie cisnijcie mi jakbym byl jakims tyranem przeciez jej bronie tyle idiotow a tym swiecie ze nie jeden by ja wysmial to mialem na mysli

Gość INTiEj
a jesli chodzi o moj wiek to mam prawie 25 lati nie czuje sie niedojzaly tylko dlatego ze mnie przy niej niema poprostu jestem w szoku

Gość lonaaaaaa
dobra nie gadaj juz tyle tylko jedz do niej :/ zal mi tej dziewczyny:(

idiotów nie - dzieciaków.. a ty się zaplątałeś i teraz próbujesz pokazać jaki to z ciebie mężczyzna, bo do niej jedziesz..

Gość INTiEj
nie zaplatałem bo tak wiele ludzi teraz probuje ze mnie zrobic tyrana a wiekszosc kolesi rozpowiedziala by to kumplom i narobila siary dziewczynie taka jest prawda wiem to bo widze to na codzien po mlodszych kolegach jacy sa nie potrafia uszanowac kobiety a co dopiero dobrnąc do 5ciu lat nie zarywajac do innej czy tez nie zdradzajac

No, no nie pokazuj już jaki jesteś wspaniały :) już powinieneś być u niej.. :D