Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pl nie mam przyszlosci

ile trzeba mieć kasy żeby wyjechać i ustawić się za granicą?

Polecane posty

hej, od 3 miesięcy nie moge znalezc pracy, wczesniej pracowalam w sklepie ale zarobki mnie nie zadowalaly no i sie zwolnilam, szukam pracy, ale wszendzie co jest to za te marne 1500, tylko jak ja mam za to wyzyc? oplacic mieszkanie, rachunki, kupic sobie jakis ciuch, kosmetyki, wyjsc na imprezę, itd, wszystko kosztuje, a zarobki w polsce sa na zenujaco niskim poziomie, a co lepsze oferty pracy to wszedzie studia wymagane :O a ja mam tylko zawodowke nieskonczona, rzucilam szkole jak skonczylam 18 lat, nie ma dla mnie w polsce pracy, teraz tylko wyksztalciuchy maja wzyciu dobrze, a zwykly czlowiek to musi klepac biede i tak mysle moze bym wyjechala do UK? tam duzo z polski ludzi wyjechalo wiec jezyka angielskiego nie musze znac chyba, ale ile trzeba miec tak kasy na start tam? mysle o wyjezdzie na stale, to wiecie, na poczatek zeby jakies mieszkanie wynajac, auto kupic, itd, ile trzeba na start miec? no i na jakie zarobki moge tam liczyc? marzy mi sie wlasny dom na wsi, ile w uk musialabym pracowac zeby mnie bylo stac na budowe domu? czy po roku czasu dam rade?

Gość monika riczartson
słów brak co za idiotka z ciebie

a ty taka jestes madra? zal.pl, ale tacy wlasnie sa polacy, potrafisz sie tylko wywyzszac, myslisz ze jak masz studia to jestes lepsza odemnie? wez sie odwal jak nie masz nic do powiedzenia na zadane przezemnie pytania!

Gość h m hm h m
nie powiem ci ile kasy trzeba bo nie wiem :P ale skomentuje co nieco twoj post. niestety teraz wyjezdzajac do UK trzeba znac conajmniej solidne podstawy angielskiego, a nawet to jest za malo by znalezc obecnie prace ;/ co do samochodu, owszem po kilku miesiacach pracy bedzie cie na niego stac, ale watpie bys wyrobila z oplatami ... co do domu chyba cie pojebalo ;/