Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miranda89wrzos

dać szanse czy próbować szukać szczęścia gdzieś indziej?

Polecane posty

Poznałam faceta, wysoki przystojny,ułożony,spokojny. Jedyne co mi przeszkadza to to, że jest bardzo nieśmiały. Z jednej strony to miłe, że facet taki "dziewiczy" ale z drugiej strony to do pewnego stopnia jest to irytujące. Znamy sie ponad miesiąc, widzieliśmy się kilka razy ale nie poczulam tzw "motylków" w brzuchu, żadnej inicjatywy żeby gdzieś wyskoczyć razem, kino czy cos innego a jeśli już to z jego znajomymi..do moich ? nieee, bo on sie wstydzi ;/ mam opory co do tej znajomosci bo choc bywam niesmiala, to nie na tyle zeby wszystkiego sie wstydzic. Przy nim nie wiem jak sie odezwac, żeby źle nie wyszło..chciałabym kogoś kto jest otwarty, przy kim sama moglabym się rozkręcić...ponadto kiedy poznaje nowe osoby stwierdzają ze wcale nie jestem niesmiała. Uwielbiam tańczyć, niestety On nie umie a co gorsza nie lubi..na imprezy nie chodzi, nie pije, nie pali..ale to akurat mi odpowiada...tylko z kim Ja bede sie bawic na imprezach rodzinnych, jak On bedzie siedział? Niewiem co mam robić...;(

Kiedyś powiedziałam mu, że powinien być bardziej towarzyski..stwierdził, że wśrod znajomych taki jest, że jest odważny i lubi z Nimi żartować..jednak po wspólnym wypadzie wraz z jego kumplami nie zauważyłam tego, być może był zawstydzony bo to było Nasze pierwsze spotkanie.

Gość pastelowy kot
eee niech sie przełamie i wyrobi a nie rżnie Prosiaka z Puchatka:P Masz prawo miec faceta a nie pipke

podejrzewam, że może być ciężko..dostałam zaproszenie na kawe na drugie święto, tyle że nie przez niego tylko przez kogoś mu bliskiego a kiedy zaproponowałam że w takim razie do mnie w pierwsze to odmowil, a nastepnym razem powiedział, ze to Ja mam w pierwsze święto przyjechać a On w drugie do mnie ;) hehe nakręciłam troche ale wiadomo o co biega ;)

Gość gość
Olej typa bo to dupa, a nie facet