Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benji_boy

Jak wyglądał wasz seks na początku a jak teraz po kilku latach?

Polecane posty

Gość ja dopiero zaczynam
lubrykanty były na początku, pozniej odeszły bo nie były potrzebne:D fakt sama gra wstepna sprawia mi przyjemnosc, jest miło:) ale gdy dochodzimy do meritum to czar pryska:( na razie planujemy zwiekszyc moja przyjemnosc płynącą z seksu, pozniej zaczniemy modyfikowac i wprowadzac nowosci:p partner odczuwa duza przyjemnosc ale frustruje go, ze ja nie:( i tak oboje nad tym pracujemy, małymi kroczkami:)

Seks analny to nie wymysł naszych czasów. To tylko mentalność w naszym kraju tak ten temat zbagatelizowala. Polecam ksiażeczki Markiza de Sade nie mówiąc już o rzymskich zboczeńcach w stylu Kaliguli. No ale wiadomo - Francuzi i Rzymianie :) :)

Dla faceta jest troche inaczej, bo ciaśniej. Dlatego jest O.K. Dla Kobiety też jest fajnie, ponieważ członek drażni ściankę pochwy z drugiej strony, w której jest 3 razy więcej końcówek nerwowych. Są większe wrażenia. Warunek jeden: Kobieta musi się odblokować psychicznie i na początku trzeba być delikatnym! Co do walorów estetycznych? W kiszce stolcowej nie ma stolca! Zapełnia się ona tylko przed wypróżnieniem (ale klimaty :546: ). Dlatego nie ma "okropnych" wrazeń estetycznych, a zwłaszcza dla Kobiety jeśli robi sie to od tyłu. Ale...co kto lubi :D

Gość ja dopiero zaczynam
tez mysle ze to plus jak jest ciasniej no ale czasem zaboli, auuć:o mam nadzieje ze kiedys to sie na moja korzysc obroci:D bo jestem tak zbudowana ze jednak ciasno mam:D i dokładnie czuje w sobie ruchy partnera.

Gość natalianikos
benji nie podzielam.. nie probowalam ale kojaży mi sie z gejami! dlatego nie spróbuje.. nawe 69 swojego czasu mnie odrzucało ale do tego tezz chyba trzeba dorosnąć.. ja powoli dorastam hehe :) wydaje mi sie ze wazne aby wymyślać coś nowego, innego bo przy pozycji tradycyjnej szybko sie nudzi. orgazm? tylko u góry ale i tak trzeba próbowac sex to jeden z najwazniejszych czynnikow w związku .. :) jesli znudzi ci sie partner w łózku to niema szans na długie małżeństwo (przynajmniej małżenstwo bez zdrady) ps.sory za błędy- moja dyslekcja ..

z gejami ? To jak nazwiesz Kobietę, która miała penisa 10000 razy w swojej cipeczce i prosi o pierwszy wsad w pupę... Ona też pedał ?? !! Prosze nie obraź sie , nazwalem rzeczy po imieniu...

Wiesz jeżeli jesteś na etapie 69 i takie tam sprawy , otwieranie sie przed partnerem i jakieś kompleksy może lepiej daj sobie spokój jak na razie....

Gość natalianikos
spoko nie obrazam sie hehe wlasnie dlatego ja nie chce bo dla mnie to gejowskie. nie toleruje ich "choroby" przepraszam jesli kogoś uraze ale takie jest moje zdanie. "liżące" się dziewczyny to chyba mniej psychiczne(chodz też) niz dwóch facetów obciagających sobie? ...

Gość natalianikos
otworzylam sie przed swoim partnerem. jestesmy ze soba juz troche lat.. mamy dziecko i jestesmy normalna rodziną, jednak cos siedzi w mojej psychice, lubię wykraczać poza normy ale twój sposób zadowalania kogos nie dokońca mi odpowiada.. i tyle. zreszta JEMU to nie przeszkadza, chodz gdybym bardzo tego chciala wypróbował by tą 3cią dziure hehehehe

Kobiecie " zdrowej " przy stosunku analnym jest jak najbardziej przyjemnie i to nie podlega dyskusji (bo jesli by miała takowa być ? to jest to rząd 5% wiec sobie darujmy ) Te kobiety tak mówia jedynie co to spróbowały raz i na tym poprzestały !! ! a to nie jest tak , to trzeba kilka razy , wtedy kazda zmienia zdanie !! ! wszystkie Ci powiedzą te co kochaja sie analnie ze pierwszy raz to było do kitu !! !

Napisze jeszcze raz do wszystkiego trzeba dojrzeć , jeśli uważasz że jeszcze nie jesteś gotowa to pewnie tak jest.. Więc nie ma co na siłę , lepiej poczekać ... Przede wszystkim Tobie musi być dobrze...

Gość natalianikos
hmm no niewiem jakos mnie nie przekonujesz.. pewnie dlatego ze nie jestes babą! w każdym razie spadam do sypialni bo tam juz czeka na mnie moj mężczyzna :) ( w sumie dwóch :)) dobranoc

Gość dzielnicowy Dziabąg
no tak paluszkem... i rodzą się potem tacy palcem robieni

Gość zdolowana seksem
hej jestem mloda moj chlopak jest odemni 5 lat starszy, uprawiamy nseks juz okolo miesiaca, jest moim pierwszym chlopakiem. nie mam orgazu ani razu go nie miałam bo jak ja sie rozkrecam to on juz dochodzi i wyjmuje. ogolnie nasz seks to jest koszmar, uprawiamy go pod kołdrą i praktycznie w ubraniu tylko bez majtek i spodni no masakra jakas. Tez tak macie czy tylko ja ???