Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benji_boy

Jak wyglądał wasz seks na początku a jak teraz po kilku latach?

Polecane posty

Gość zapartaas
tak, na początku nic nie wychodziło z czasem. oczekiwania zostały spełnione, zachcianki zmalały, fantazje zostały

Gość bazienka ma
specyficzne podejscie do seksu ;)

Gość cale szczescie ze ja
Tutaj są same stare panny-dziewice i przegrani prawiczkowie prawie 30-letni więc nie spodziewaj się rozwiniętej dyskusji. Kafe jest dla przegrańców życiowych

Gość aseksualna baba po 40-dziestce
jak w nicku, do takiego wniosku doszłam:(:)

seks?? byl na poziomi 1/10 teraz moge powiedziec ze jest tak 8/10 a nad 2 pkt ciezko pracujemy :D

Gość dzielnicowy Dziabąg
20 lat temu mnie kręciła oj bardzo kręciła moja Żonka a teraz kręci mnie jak moja Żonka kręci sernika na zimno na Święta

bo fantazja bo fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawic sie aby bawić sie na calego:) moja fantazja to seks z kobieta i mój obecny facet z tego tytulu sie stresuje

Gość ja dopiero zaczynam
wkraczac w swiat seksu i w sumie jestem zawiedziona:( bo nie moge osiagnac orgazmu i tak jakos hmm.. spodziewałam sie ze bedzie lepiej ale nie czuje nic specjalengo chociaz moj facet sie stara jak tylko moze:(

Gość a po jakim czasie
seks analny?

Gość ja dopiero zaczynam
z powodow zdrowotnych nie moge brac:( chociaz kiedys brałam i było nieciekawie;/ ciągle sucha a libido zerowe:o

ja nie mam orgazmu pochwowego, niech cie facet popieści języczkiem, będziesz mieć łechtaczkowy, albo wsadzi paluszek w tyłek, to będzie analny

Gość ja dopiero zaczynam
własnie to jest chyba jedyne wyjscie bo podczas samej penetracji orgazmu nie osiagam i juz;/ trzeba sie tego nauczyc, wiem... zreszta za sukces uwazam sam fakt, ze juz podczas seksu nic mnie nie boli bo przez pierwszy miesiac to było strasznie😭 moze tez za bardzo się spinam, sama nie wiem... ale jesli chodzi o poslizg itp to jest bardzo dobrze z tym ze tak jak pisałam - przyjemnosci nie odczuwam... no ale trening czyni mistrza:classic_cool:

Gość wrednamalpa
12 lat i jest tak samo

Gość wrednamalpa
czyli zajefajnie czy jak to sie mowi

Gość ja dopiero zaczynam
a myslicie ze to moze byc kwestia niedopasowania? ze seks z jednym jest taki sobie a z innym mozna miec pierwszy orgazm pochwowy? czasem mi sie wydaje ze sprzęt mojego faceta jest za duzy:( bo przy gwałtowniejszych ruchach/pchnieciach zdarza sie ze mnie zaboli;/

znam taka panią której przyjemność zapewniało tylko to, gdy on wchodził tam bardzo głeboko ( do końca?? ) i nie mozna było go wyciągnąć bo warczała od razu....grrrrrr

ja dopiero zaczynam - najgorzej jest wyczekiwać na ten wileki orgazm nie z tej ziemi, napewno sie go niedoczekasz jak tak jest olej to przyjdzie samao, a jak nie, to cóz taki organizm, daj sie wylizać, to tez jest fajne

Gość ja dopiero zaczynam
Pani Jelitko ja nie wyczekuje orgazmu. tylko u mnie jest tak ze szybko sie zniechecam:( duzo rozmawiamy o tym co sie dzieje miedzy nami, takze w sferze seksu. wiem ze musze sie rozkrecic. troche sie jeszcze wstydze momentami:o tylko chciałabym chociaz jakas przymnosc odczuwac tak na zachętę:) no a tego nie widac. z drugiej strony cwiczyc za czesto tez nie mamy mozliwosci;/ co innego gdyby mieszkac razem:D

Na pewno będzie Ci łatwiej gdy będziesz na maxa pdoniecona, można sobie uprzyjemnić jakimiś lubrykantami , był taki Durexa rozgrzewający , to może byłoby dobre na początek , delikatność partnera , póxniej będziesz za tym tęsknić.