neneke 3 Napisano Luty 10, 2022 mamy tego takiego mopa na nakładki, sprawdza sie dobrze przy sierści psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewunia2 0 Napisano Luty 11, 2022 ja uzywam Viledy takiej prostokatnej i uważam, że jest najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolka99 0 Napisano Luty 15, 2022 Ja też mam Viledę, ale taką okrągłą i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniaMajchrzyk 1 Napisano Marzec 15, 2022 Mogę robić wszystko, ale nienawidzę myć podłóg na samą myśl mi się wszystkiego odechciewa, dlatego w mieszkaniu mam braave mojego pomocnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiazontek 0 Napisano Marzec 17, 2022 Mycie podłóg to jedno, ale jeśli chodzi o większe zabrudzenia czy zabezpieczenie powłoki polecam sprawdzić preparat DYNASIL RENOWAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaurzy 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 Kup sobie Dreame T20 Pro - odkurzacz z funkcją mopowania, wygoda ogromna i nie zagracasz mieszkania. W media expert powinni je mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 14, 2022 Ja mam mopa obrotowego z pepco za 30 zł i jest boski jedyne do czego mogę się przyczepić to źle wywarzone wiaderko. Do tego Ajax i lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach