Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obstawiajcie czy...

Wysłałam kartkę świąteczną Eksowi, ciekawe czy osiągne cokolwiek...

Polecane posty

Gość obstawiajcie czy...
dajesz radę czy jesteś smutna po Eksie? Ja byłam z moim duuużo krócej ale też za nim tesknie, ale przyznaje że jakikolwiek odzew od niego dałby mi do myślenia ale ja się tego nie spodziewam:( więc mam "problem" z głowy tak sobie myśle że dobrze że On podjął tą decyzję bo ja nie muszę się zastanawiać czy to TEN, po drugie przedłużył moją "wolność" a mam 25lat więc jeszcze mam czas by kogoś poznać

Gość podłączę się do tematu
to jesteśmy w tym samym wieku :) Daje radę, początkowo było mi bardzo ciezko, ale czas robi swoje. Przyzwyczailam sie do tego, ze go nie ma, pomalu otwieram sie na innych facetow. Ale to nie zmienia faktu, ze duzo bym dala za to, zeby to wszystko sie nigdy nie wydarzylo, zebym sie obudzila i okazalo sie ze to byl tylko zly sen.

Gość obstawiajcie czy...
u mnie mineły dwa miesiące od kłotni, 13. październik, wiedziałam że 13sty przynosi pecha ;) i cieszę się że ostatni raz Eks widział mnie podczas randki, nie chciałam jej za bardzo, ale jak już miała być to przy okazji wiedziałam że w klubie będzie mój Eks i będzie świadkiem tego, że poznałam kogoś nowego, a nie tylko jakiegoś faceta z parkietu... Tak czy siak w jego oczach mogę być desperatką bo w ogóle się odezwałam, a i jeszcze do tego kartka! chyba drugi raz na oczy zobaczył moje pismo... i jestem na 99% pewna że nie dostane życzeń od niego, myśle że kartka go nie zmiękczyła na tyle Poza tym lepiej dla mnie gdy się nie będzie odzywał jak mnie nie chce i dopoki ja mam nadzieje na jego cudowny powrót...