Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

CIEKAWI LUDZIE !!!!!!!

Polecane posty

a tak na poważnie to jakieś stosowne pozycje, czy jak popadło?:)

Opowiem Ci kawał, troszkę brzydki, ale mam nadzieję, że się nie zniesmaczysz:P Płyną sobie plemniki, a z tyłu ostatni ledwie nadąża za nimi. W końcu ostatni krzyczy: -Panowie zawracać, zdrada! jesteśmy w du.ie. Wszystkie zawracają i uciekają, na to ten ostatni płynie sobie spokojnie dalej i mówi sam do siebie: "i tak się rodza geniusze";)

wiesz jaka jest największa dopuszczalna prędkośc podczas seksu?;)

zaraz mnie wyklniesz, że Cię tu zagaduję zamiast spać pogonić;) jakoś wcześnie zaczynasz pracę? czy masz jakiś dłuższy dojazd do niej?

Musisz rano wstawać nie masz wolnego to co ty robisz ha ha ja mam jutro wolne to moge sobie powiedzieć i posiedzieć dzisiaj

dasz radę jakoś, wierzę w Ciebie;) no to jeśli już musisz to leć pod prysznic, potem siusiu, paciorek i spać:P juz meżą zostaw w spokoju dzisiaj w myśl zasady "o północy ze 2 razy":P

No to jeszcze nie źle ale wiem samo to trzeba wstać i iść do tej pracy no niestety takie życie. Mamy różnie lepiej i gorzej takie to przekichane te życie ale to tak sie tylko myśli . Trzeba sie cieszyć życiem i to co jest :-D:-);-)

to najwyżej nad ranem zamiast jeden raz to będzie 3x i będzie ok:P

Dobra, nie będę Cię zatrzymywał, maszeruj w piżamki i spac, cobyś jutro nie marudziła:P

wzajemnie, ja też już idę, trzymaj się tam i miłego wstawania jutro:) a jakby co to Szczęśliwego Nowego Roku 2011:)

no nie wiem, bo TY w pracy, a ja nie wiem czy będę wieczorem, więc to tak w razie "W" ;) raz jeszcze dobrej nocki i kosmatych snów:P;)