Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ze śląska

Czy też tak się boicie lub baliście wziąśc kredyt na mieszkanie?

Polecane posty

Gość tresgsdfkeahu sejr ntrthbkreds
Allaa wypierdalaj ok?

oczywiście, najlepiej, oczywiście pod pewnymi warunkami, mieć dom poza miastem, ale jeśli w mieście - to tylko blok Ja bym wolala juz kontener niz blok.... Zreszta, w miescie tez sa dzielnice willowe, sama mieszkam w domu prawie w centrum i nie rozumiem, dlaczego wg Ewy mam sie przeprowadzac do bloku? :p Co do kamienic, sa tam naprawde piekne mieszkania, rzeczywiscie wiele z nich jest w stanie do totalnego remontu, ale maja charakter. Wysokie, nie to co teraz buduja- jakies 2,60, niektore maja po 4,50. 120-150 metrowe, nie slychac tak sasiadow, i wazne ze to nie beton. Piekne, duze okna, luki, zdobienia, dla mnie super.

Gość ruda regina
pupa ale ty pojebana jesteś i ty alla też a Ewe popieram!!!!!

zwłaszcza ogrzanie tych 4,5 metra wzwyż jest super ;) no i nie beton, ale za to stare cegły i zaprawa, która spomiędzy nich się wysypuje wolę beton :)

Gość 4532523
wolę beton no bo durna jestes, tak na serio to w betonie nawet stajni nie powinno sie stawiac, podobno konie w takich nie chca nawet przebywac.

człowiek to nie koń poza tym nie wszystkie bloki i nie wszystkie ściany w blokach są z betonu poza tym istnieje też izolacja - zewnętrzna i wewnętrzna a w "moim" zabytku były oczywiście ceglane ściany nie zapomnę do końca życia tego pieprzonego różowego pyłu podczas remontu i widoku sypiącej się bez końca zaprawy koszmar

Gość julciak
to masz Ewa złe doświadczenia, niektóre kaienice są naprawdę piękne i solidne, wyniszczone niestety przez lata komunizmu. Coraz więcej kamienic jest wyremontowanych i odnowionych i dzięki temu odzyskują swój niepowtarzalny klimat. Moja siostra mieszka w takim mieszkaniu, prawie 100m, płaci niewielki czynsz (coś ok 300zł/4osoby), ma czysto, bez pieców - założyła sobie własne ogrzewanie gazowe, kuchnie ma z tarasem z widokiem na ogródek, a po drugiej stronie ulicy - park. Wiele zależy jak się trafi, to samo dotyczy bloków.

Gość Ewa,,,33
my z sasiadami blokowymi to przez sciane się komunikujemy pierdami:) jaka to wygoda:) ja pierne 2 głośne pierdy to sasiadka już wie o co chodzi i na kawe leci. ona piernie 2 razy i ja do niej ide.

Gość Ewa,,,33
jakie to praktyczne jaka wygoda:) wiem tez czy sąsiedzi się regularnie wypróżniają oraz czy myją ręce po kupie ile razy się kąpią dzięki tej wiedzy nie boje się ich zaprosić do domu

Gość nie przyszło do pustego łba Ew
no tak, paniusia posiada dwie rezydencje - zimową i letnią, niczym królewna w takim razie zwracam honor ale myślę, że możliwości przeprowadzki na kilka m-cy do drugiego domu - na wsi nie ma nawet 1% polskiego społeczeństwa, więc może nie mówmy o marginesie, tylko o normalnych, średnio zamożnych Polakach i ich możliwościach A może zwyczajnie bardziej rozgarnięta niż ty Ewo 33 i potrafiąca na to zarobić?

Gość PANI, CENZOR
TEMAT ZABLOKOWANY

Gość Koszkaaaaa
Kafeteria zeszła na psy. Tak już się zbunotwaliście że nie ważnie co by napisała Ewa, 33 zawsze jest to głupota. Nawet jak by wam prawde mówiła to wy i tak będziecie kłamać że niee niee. Oczywiście że blok to jest bloka a nie jakaś stara kamienica. Stare brzydkie duże klatki. Brzydki rozstaw mieszkania ogromne okna jak na jakiejś wsi. Nie mówiąc już o instalacjach. W bloku wszystko jest nowsze i ładny rozstaw pokoi i nie wszystkie mieszkania sa takie ze slychac sasiadów. Jak sie kupuje w jakims slumsie ti tak jest.

Gość uodna ale ewa 33
nie pisze o swoim zdaniu i odczuciach tylko tonem wszechwiedzacym ze tylko ona ma racje a to ludzi drazni. I o to chodzi forumowiczom gdyby napisala moim zdaniem leoiej jest to nikt by sie jej nie czepial ale jej dyskusje w tematach w ktorych nie ma zielonego pojecia o co chodzi sa denerwujace i dzialaja na forumowiczow jak plachta na byka

Gość 898798798
Brzydki rozstaw mieszkania ogromne okna jak na jakiejś wsi. Nie mówiąc już o instalacjach. W bloku wszystko jest nowsze i ładny rozstaw pokoi i nie wszystkie mieszkania sa takie ze slychac sasiadów. Achachacahcachaacha Leze i kwicze normalnie... co za gust.... Duza przestrzen i okna sa okropne.... gdzie wy sie wychowaliscie? W wiezieniu???

Gość A jaka to prawda?
U nas w rynku/centrum/ ruchu nie ma.Jest wyłączony.Z okien widać park,ale to zielone miasteczko.To,że w kamienicach w rynku komuna zasiedlała biedę to nikogo wina.Teraz to się zmienia.A jakie brzybkie układy mieszkań? Może plebs nie przywykł :( A okna? Szkoda,że nie stać na ogrzewanie.

Gość 898798798
i co wy macie za obsesje z ta nowoscia? Akurat jesli chodzi o mieszkania, domy czy wina, to im starsze tym lepiej. Wspolczesne bloki typu jak stawia Ataner sa czesto tak krzywe ( z pozoru niby ladne) ze nie da sie powiesic obrazka, i tak ciasne ze sasiadowi doslownie zaglada sie w talerz. CZesto pod tym wzgledem przynajmniej te bloki z lat 80 sa lepsze. Mimo to, nie rownaja sie do starych kamienic, chocby z powodu materialow, itp. A ze wiele kamienic jest zaniedbanych to wina ich mieszkancow, ktorzy nierzadko pochodza z patologii...

Gość aaalllaaa
dokładnie tak jest, kamienica w której mieszkam jest bardzo zadbana i całkowicie wyremontowana bo jesteśmy wspólnotą i o nią dbamy. Coraz więcej kamienic odzyskuje dawny blask. Moje mieszkanie ma 90m a płacę czynszu tylko 350zl na 5 osobową rodzinę, ogrzewanie mam własne gazowe i w najzimniejsze miesiące płacę 300 zł na m-c. Duże przestrzenie i okna to tylko plus! Ewa 33 stwierdziła że kamienica = rudera, bezdyskusyjnie i koniec. Nikt się na nią nie uwziął, laska jest po prostu ograniczona stereotypami.

Gość m_megi12345
Wejdź na stronę internetową www.m_finanse.systempartnerski.pl/kredyty_mieszkaniowe.html ... Masz ofertę 12 banków... można poczytać... choć najlepiej wypełnić wniosek o kontakt z konsultantem z konkretnego banku, bo bezpłatnie wszystko Ci wyjaśni... Ja tak brałam... złożyłam wniosek o kredyt do 3 banków... a potem wybrałam najlepszą ofertę... akurat dla mnie nalepszy był millenium, ale to zależy od profilu klienta i od aktualnych warunków/promocji.

Gość gość
Jest dobre biuro w Wawie na Stawki które mi już od dłuższego czasu przy kredytach pomaga (tu masz stronę z ofertą – n-kredyt.pl). Zawsze przygotowani, ze znajomością świeżej oferty banków i parabanków, nie bazują na jakiś starych danych tak jak inni „doradcy”.

Gość gość
Pożyczki na dowód bez zaswiadczeń, chwilówki online Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł nawet na 5lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/wonga/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 10.000zł nawet na 4lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/supergrosz/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 25.000zł nawet na 4lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/pozyczka-hapi/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie https://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/