Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoey

seks analny

Polecane posty

Gość zoey

Co sądzicie o seksie analnym? jak można przestawic się aby był przyjemny? Jedyne co przy tym odczuwam to hm...własciwie jakby to była fizjologiczna czynnosc, zero przyjemnosci. To nie jest chyba zbyt normalne?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
seksu analnego trzeba się nauczyć na początku też było to dla mnie :średnie" uczucie, a teraz :) nie powiem, podoba mi się :))) ps. praktyka czyni mistrza!

obecnie robię to z każdym i na każdym trawniku i placu zabaw. chętnym podam maila

Gość zoey
a Tak bardziej na powaznie, naprawde mija to z czasem?

wyzej- podszyw poważnie, mija- przynajmniej u mnie tak było :-))) pierwsze kilka razów było bardzo hmmmm "niekomfortowe" ale później... :) rozkosz :)

Gość zoey
No tak, można bylo sie domyslec:) hm.. dobrze dzieki za rade, postaram sie jakos do tego przekonac:) w głebi nie ejst takie straszne:)

Gość Ewci@
glupoty opowiadacie i strszycie niepotrezbnie. podtsawa do kazdego seksu to przedewszytskim przygotowanie. obydwoje partnerzy nie moga sie do tego zmuszac. Mi akurat pierwszy raz przytrafil sie w wannie podczas goracej kapieli. nic tak nie rozluznia jak ciepla woda. oczywscie partner musi Ciebie dobrze do tego przygotowac . kochalismy sie najpierw norlamnie dopiero pozniej mnie odwrocil i byl seks analny. nie bede tu ukrywać, że bylo cudownie. doznania nie z tej ziemi odlot calkowity. dobrze,ze sasiad z dolu nie przyszedl i sie nie skarzyl,ze go zalalo, bo prawie pol wody w wanny wylalismy :P

Twierdze tak samo jak Ewcia Wystarczy dobre przygotowanie, rozluznienie i dawaj.... Ja raz na 3 miesiace uprawiam ten rodzaj seksu, tylko wtedy kiedy maz naprawde mocno mnie prosi :) Jak sie rozluznie, nawilze odpwoiednio to jest super :) Polecam tylko ze stalymi partnerami uprawiac ten rodzaj seksu Ewcia w wannie tego nie robilam - moze czas sprobowac hehe