Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acolite

co jest grane ?

Polecane posty

Gość acolite

jestem z moją dziewczyną ok 1,5 roku. Z racji odległości widujemy się w weekendy i gdy są jakieś święta/wolne dni...Zawsze było tak, że świata poza sobą nie widzieliśmy, bardzo się kochaliśmy...ale ostatnimi czasy, czuję jakbym to ja bardziej się starał, zabiegał, okazywał uczucia słowem i czynami mojej partnerce niż ona mnie...No i nie wiem czemu ??? kiedyś wydaje mi się była bardziej czuła i taka kochana...a teraz się zrobiła jakaś taka sam nie wiem jak to nazwać...pewniejsza siebie? bardziej niezależna ? czasem wręcz cwaniara... Zastanawia mnie ta cała sytuacja... Czemu tak może się dziać ???

Gość hajaksksks
moze nie jest pewna tegco mowisz jej i co dla niej robisz? Traktuje cie z dystansem bo nie chce sie rozczarwac

Gość acolite
ale my już jesteśmy 1,5 roku ! wcześniej często pisała, że mnie kocha, wysyłała buziaki, jak byliśmy razem non stop się kleiła i przytulała, była taka kochana...a teraz zachowuje się tak jak pisałem wyżej...po prostu jakoś tak inaczej :|

Gość gagga
chce z Tobą zerwac

Gość adsdsdasdad
Moze ma juz innego na boku. Zerwie z Toba jak bedzie pewna, ze tamten jej nie zostawi jak pojdzie z nim do lozka. Baby takie sa, ciagna kilka srok za ogon. Przygotuj sie na wszystko, zeby pozniej za bardzo nie bolalo.

Gość free men
czuje, ze ma cie w garści i zaczyna jej zwisać

Gość acolite
jeszcze parę tygodni temu taka nie była...a ostatnio to ja do niej częściej przychodzę pocałować, przytulić itp itd. Czy to dlatego, że może się czuć zbyt pewnie ?

Gość atari zwei
słuchaj mądrych ludzi jak asdsasd i szykuj się na "najgorsze".

Zwiazek na odleglosc= wiecej trudnosci. Moze poznala kogos, kto jest przy niej blisko, caly czas. Moze jej sie znudziles, albo chce poszalec , moze jest starsza i przestala cie traktowac jak wyrocznie ,roznie moze byc. Ile macie lat? Najprosciej pogadaj z nia, a nie tu sie pytasz..

Gość acolite
To ja jestem starszy...jest młodsza ode mnie o 3 lata, ale ja wiem jaka będzie jej odpowiedź jakbym zapytał, zawsze mówi "wszystko w porządku" "nic się nie dzieje" tak by pewnie powiedziała...ale ja widzę różnice w jej zachowaniu

Gość hehe :D
Stary zapamietaj sobie - zwiazki na odleglosc to o kant tylka potluc! Porozmawiaj ze swoja luba dlaczego sie tak zachwuje w stosunku do Ciebie, ale wszelkie przeslanki wskazuja, ze ona poznala kogos. Byles dla niej za dobry, zauwazyla, ze jestes przy niej zawsze. Nie bylo tej nutki niepewnosci, dlatego poszukala innych wrazen, znudzilo ja Twoje nadskakiwanie.

Ile macie lat??? Domyslam sie, ze mlodzi jestescie, bo nie umiecie rozmawiac ze soba:) A ona jesli sie tak zachowuje, to przestan za nia latac, daj jej tez troche "chlodu"- zobaczymy, czy bedzie tak kozaczyc, skoro zawsze przy niej byles, a teraz nagle odmiana:)

Gość fdgdfgdfgdfgd
To jest to Wasze kierowanie się emocjami, parę miłych chwil z innym facetem, najlepiej podczas kryzysu, i jeżeli ten facet akurat da Wam to czego w danej chwili Wam brakuje (rozmowa, zrozumienie etc.) to duuuuża szansa że się zauroczycie.... Dlatego faceci instynktownie nie lubią mężczyzn-przyjaciół swoich dziewczyn które właśnie im się zwierzają, wypłakują itp - bo to najszybsza droga do... PS. Kobiety podczas kryzysu w związkach trzeba było by zamykać w domu i odcinać od innych facetów.

Gość Betkaaaa
nie każdy lubi poczucie totalnego bezpieczeństwa bo to rozleniwia...

Gość acolite
tu nie chodzi o to, że nie umiemy ze sobą rozmawiać...tylko tak jak mówię, ja wiem jaka by była odpowiedź na moje wątpliwości...ona odpowie "nie, wszystko jest w porządku" albo "nic się nie stało" A fakt jest taki, że kiedyś zachowywała się inaczej a teraz zachowuje się inaczej...a czasami to wręcz kozaczy...Fakt, że ja zawsze dla niej miałem czas, zawsze liczyła się dla mnie tylko ona. Może po prostu poczuła się zbyt pewnie ? ale kurcze wcześniej też taki byłem, ale ona była inna, bardziej kochana i taka skromniejsza...Teraz zaczyna różki pokazywać

Gość Betkaaaa
Kolego, przestan za nia latac, ochlodz relacje z nia i zobacz jak zareaguje. Jak dalej bedzie Cie zlewac, to znak, ze jej na Tobie nie zalezy. Tyle w temacie.