Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo tak chce wiedziec???? :-(

prawie 800 zl prezent na gwazizdke ....

Polecane posty

Hey.... moj chopak kupuje mi bizuterite od Svarowski za ponad 800 zl :( i bardzo zle sie z tym czuje ...poradzcie cos...to kupa kasy tak naprawde :-( i nie lubie drogich az tak prezentow. Ja mu kupilam na gwiazdke pasek z Calvin Klein i krem przeciwzmarszczkowy L'occitane...czuje sie troche zle w tej sytaucji bo nie pracuje nawet - tylko koncze studia i nie stac mnie na az tak drogie prezenty jeszcze. Co mam zrobic kiedy on wysyla zdjecia z galerii handlowych i pyta o moj gust/wybor?

Gość lkjhgfds
bierz jak daje

Gość movvom
Nie przesadzaj, twoje prezenty też nie są takie tanie...ile wydałaś?

Ale ja nie czuje sie tak poprostu brac :-( niepotrafie tak :( .... poprostu to za wysoki standard jak dla mnie i wiem ze dlugo nie bede mogla sie zrehabilitowac :-( chociaz bardzo bym chciala

Gość No faktycznie nie masz
się czym pochwalić. Krem to wybrałaś na zasadzie 'drogi badziew'? bo L'occitane zdecydowanie wart swojej ceny nie jest- te kosmetyki mają za zadanie ładnie pachnieć i dobrze wyglądać, a nie działaś :O

" Ale ja nie czuje sie tak poprostu brac niepotrafie tak .... poprostu to za wysoki standard jak dla mnie i wiem ze dlugo nie bede mogla sie zrehabilitowac chociaz bardzo bym chciala" Glowa do gory, chyba twoj facet nie kupuje ci prezentu , zeby oczekiwac czegos potem od ciebie? Ludzie, przeciez to materializm,gdybysmy mieli tak ujmowac rzeczy. Miej to w dupie, liczy sie gest i kazdy moralny czlowiek to wie.

Ok.Ale ja na prezent ogolnie wydalam 400 zl razem ze slodkosciami- a to jest spora roznica

Poza tym L'occitane - to bardzo dobra jakosciowo firma kosmetykow - ja sobie przynajmniej bardzo chwale- i wcale nie sa zapachowe bo hipoalergiczne i zadnego zapachu nie wydzielaja te kremy do twarzy. stosowalam kremy do rak i te maja zapach ale bardzo delikatny i przyjemny

moja poprzednia odpowiedz to oczywiscie do tego, ze kosmetyki kosztowaly 400zl, kogo obchodzi ile kosztowaly dane im prezenty? Fajna przypowiesc jest na ten temat, ale zapomnialem jaka :]

Ale tu niechodzi o zadne przypowiesci tylko o to ze ja sie zle czuje w tej sytacji :-(

swoja droga chcialam tylko powiedziec ze kosmetyki L'occitane sa bardzo dobre jakosciowo i nie maja zadnych zapachow, kremy przeznaczone do pielegnacji twarzy (kremy hipoalergiczne) tym bardziej. Stosowalam rowniez kremy do rak ktore wydzielaja lekki i przyjemny zapach ktore nie powodowal zadnych podraznien alergicznych

Gość egoisia
ja kupilam wiatrowke za 500zl.... a dostane zegarek za 350 i perfumy za 180. no a bizuteria kosztuje wiec sie nie dziw. jesli go stac to o co chodzi? jesli nie chcesz takich drogich prezentow to powiedz...ale lepiej dostac na jakas okazje niz tak sobie....wtedy jeszcze bardziej krepuje

egoisia .....niby masz racje....ale...Ja wlasnie mowilam ze nie zycze sobie az tak drogich prezentow na gwiazdke....ale on na to zawsze cos odpowie...np. ja juz pracuje i mnie stac etc.a ja co ? glupio mi tak jest :(

Gość egoisia
sluchaj jesli jestescie ze soba jakis czas i planujecie wspolne zycie to przyzwyczajaj sie.... moj facet zarabia 5 razy tyle co ja i tez bylo mi czasem glupio kiedy on za wszystko placi itp. ale z drugiej strony on jest facetem, stac go i zaakceptowalam to po kilku latach zwiazku.... on i tak kupi ci cos drogiego wiec lepiej niech ma okazje.... jesli chce ci kupic jakis pierscionek a ty powiesz ze nie chcesz na gwiazdke to kupi ci kiedys bez okazji i dopiero ci bedzie glupio. najgorzej jest tak jak maja zony kolegow mojego meza.... nie pracuja, nie maja kasy i kupuja mezom prezenty za ich wlasne pieniadze....troche niezrecznie