Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesniaki i tyle

Amerykańska szopka na polskich terenach - 1 taniec

Polecane posty

Gość Wiesniaki i tyle

http://www.youtube.com/watch?v=nwCGz7JHVD4&feature=related Totalna Amerykańska szopka wieśniactwo i buractwo na parkiecie,napatrzyli sie ludziska na amerykanskim Ju tubie jak młoda para zrobiła sobie jaja z pierwszego tanca a te nasze polaki zaściankowcy odwalaja prymitywne imitacje żal mi takich ludzi pozerów Jednym słowem szopka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Atena16
A moim zdaniem rewelacja. Widać że młodzi się tym bawią. Poza tym jest to jeden z nielicznych układów który był skopiowany. Przynamniej ja takiego nie widziałam. A Panna Młoda wygląda cudnie!

Gość Atena16
Chciałam napisać "który nie był skopiowany" :)))

Totalny badziew taki taniec, takie coś było dobre kilka lat temu,bo goscie mogli być fajnie i miło zaskoczeni ... teraz co 2 para taką szopkę odwala i myślą że sa oryginalni :) jedynie co fajne w tym wszystkim to panna Młoda - fajnie wygląda bez welonu i w fajnej kiecce

zgadzam się z przedmówcami;) nie sztuką jest zatańczyć taki taniec...po prostu młodym nie chce się przyłożyć do pierwszego tańca--> warto czasem się nauczyć najprostszego walca czy innego tańca bo to wygląda ślicznie na pierwszy taniec. dawniej ludzie znali te wszystkie ładne tańce: oberki walce, tanga a teraz nikomu się nie chce uczyć;) dla mnie to wygląda śmiesznie jak ludzie ubrani w eleganckie ubrania robią jakieś takie figury do niczego nie podobne- tak można zatańczyć na imprezie ale nie na własnym ślubie...

bo mamy zamiar zatanczyc zwyklego przytulanca i nie spinac sie zadnymi ukladami." i tak jest najlepiej tańczycie jak umiecie nawet w tempie dwa do tyłu jeden w przód :) i jest GIT te wszystkie amerykanskie szopki i sztucznie wyuczone walce czy inne style bardziej śmiesza wszystkich niż wzbudzaja podziw ... no bo jak sie nie smiać z pary gdzie chłop sztywny z kijem w plecach a panna młoda goni swego męża w krokach który daje takie jakieś nie regularnie wielkie :) śmiesznie i komicznie to wygląda widać że para wzieła ze 3 lekcje tanca na poczet niby pieknego występu na poczatku weselu :D nie kumam takich zajawek :D

nie ma w tym nic ,co bylo by interesujace,a tym bardziej ze para mlodych wogole nie umie tanczyc,gubia kroki,nie sa zgrani,brak rytmu,jedno patrzy na drugiego zeby niby im to rowno wyszlo-to gorzej jak improwizacja.

Gość Pytam,.,.,
No to JAK tańczyć? Pytam!!! No jak???????? Mnie to ten pierwszy taniec tak stresuje jak nie wiem....