Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o xxx

tytuł filmu!!!

Polecane posty

Gość blagam o xxx

za cholere niewiem co to za film,wiem tylko ze jest stary i ze jest amerykanski i grał w nim taki słynny aktor taki szatyn lekko zarosniety bardzo przystojny ale moze po krotce fabułe opowiem to moze komus cos zaswita... rzecz sie dzieje oczywiscie w Ameryce,i taka grupa facetów,mieszkancow miasteczka urządza sobie polowanie na...ludzi a dokladniej na Murzynów,gdyz są rasistami i robia tak: zlapią murzyna albo go zwabią do lasu,potem dają mu jakis czas na ucieczkę i potem go gonią ze strzelbami i psami i strzelają do niego no i zabijają. potem taki głowny bohater wlasnie ten przystojniak zapoznaje babkę fajną sliczną i ona podbija jego serce ,sa razem,kochają się sa szczesliwi oczywiscie on ukrywa swoje "hobby" a na koncu okazuje się ze to była agentka FBI no i wiadomo koleś wpada jak ta lala. moze komus się cos skojarzy? zalezy mi na obejrzeniu tego filmu,prsze...

Gość blagam o xxx
nie,to nie jest van damme. to jest wlasnie o polowaniu na murzynow, to znaczy o znęcaniu się nad nimi wlasnie przez "białych Amwrykanow. interesuje mnie bardziej wątek tej agentki ale to mniej wazne. chcialabym go obejrzec. to stary film byc moze sprzed 15 -20 lat.slabo go pamietam ale pamietam:)

Gość blagam o xxx
o matko to chyba ten!! a pomyliłam z innym aktorem,myslalam,ze taki czarny a ten jest ciemny blondyn,ale to chyba ten film o rety i z 88 r to raczej ten!! o jeny...dziekuje co bardzo niewiem czy tyś on czy ona ale bardzo wielkie dzięki!! az się prawie poplakalam a dzis juz plakałam...a teraz juz znowu zaczynam... dzieki.

Gość leniwe moja miłość
ej no coś ty;) nie ma za co, cieszę się że może pomogłam🌻

Gość blagam o xxx
dzieki:)

Gość blagam o xxx
a jeszcze od siebie mogę polecic "gry operacyjne". :)